Frankrijk Puur (licht beschadigd)

Oorspronkelijke prijs was: €24,99.Huidige prijs is: €15,00.

Uitverkocht

50 bestemmingen om het pure Frankrijk te ontdekken. 

Frankrijk is een land dat blijft verrassen. Ga mee op reis langs fotogenieke dorpjes en weidse vergezichten, monumentale gebouwen en indrukwekkende natuurverschijnselen. Frankrijk Puur neemt je mee door bekende én onbekende streken, op zoek naar het pure Frankrijk.

Je kunt het boek ook via de boekhandel of Bol.com aanschaffen.

Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

0

Soms gaat er wel eens wat mis met een boek. We hebben af en toe boeken waar een kleine beschadiging aan zit, zoals een deukje, butsje of scheurtje, vooral bij de cover. Omdat we het zonde vinden ze bij het oud papier weg te gooien, verkopen we deze ‘kneusjes’ voor een laag prijsje. Op = op!

Frankrijk is een land dat blijft verrassen. Ga mee op reis langs fotogenieke dorpjes en weidse vergezichten, monumentale gebouwen en indrukwekkende natuurverschijnselen. Frankrijk Puur neemt je mee door bekende én onbekende streken, op zoek naar het pure Frankrijk.

In dit boek staan bestemmingen beschreven die je de veelzijdigheid van Frankrijk in alle seizoenen laten ontdekken. Elke bestemming is voorzien van handige tips en prachtige fotografie.

  • inspiratieboek over Frankrijk
  • 50 bestemmingen uitgelicht
  • dorpjes, steden, wandelgebieden
  • ideeën voor roadtrips
  • inclusief veel foto’s
  • stijlvolle uitvoering: hardcover, gedrukt op duurzaam papier met FSC-keurmerk (Arctic Volume White)

Auteur: Martijn Joosse
ISBN: 9789090323497
Pagina’s: 192

Liever het ebook? Klik hier

 

Voorbeeldpagina’s


“Wat meteen opvalt bij het doorbladeren van Frankrijk Puur, zijn de schitterende foto’s van unieke plekken waar je zo naartoe zou willen. Van allerlei soort, meer dorps- dan stadsgezichten, panorama’s, bergweiden, gletsjertochten, een eilandje voor de kust, een fietsroute over een voormalige spoorweg. Plaatsen vooral waar je nog kunt ruiken aan het authentieke Franse leven. 50 bestemmingen om het pure Frankrijk te ontdekken is de bescheiden ondertitel van het boek, maar vermenigvuldig dit getal rust met 3, want elke sfeervolle persoonlijke beschrijving wordt besloten met drie tips voor de omgeving. Het moet voor Joosse l’embarras du choix zijn geweest om te kiezen uit al het prachtige materiaal dat hij voor zijn volgers (zie frankrijkpuur.nl) sinds 2014 heeft gedocumenteerd op zijn reisblog. Een overzichtskaart voorin laat zien waar de plekken zich bevinden. Het boek sluit af met 3 routes van elk 10 à 14 dagen waarin alle bestemmingen worden aangedaan. Mijn kompas wijst voor dit jaar ineens naar Marville, Brantôme, Sainte-Suzanne en Mazamet. Na deze inspirerende gids is het wachten op een vervolg, want voor Joosse ligt er nog une mer à boire.”
EN ROUTE, Voorjaar 2020 Nummer 167

“In dit met fraai fotomateriaal geïllustreerde reisboek werden 50 persoonlijk getinte bestemmingen in Frankrijk verzameld. De auteur is een heuse francofiel en koos voor relatief onbekende plekjes waar je het nostalgische gevoel kunt cultiveren in het ‘pure Frankrijk’ te vertoeven met pittoreske dorpjes en ongeschonden natuurgebieden die, tot nader order, aan het drukke toerisme zijn ontsnapt. Origineel is de indeling in vier seizoenen waarin al het moois het best tot zijn recht komt. Overzichtskaart, uitgebreide index en routetips voor een eventuele roadtrip maken van deze mooie uitgave een inspirerende gids om in Frankrijk buiten de platgetreden paden te treden.”
NBD BIBLION

“Salers en Marville: dorpen waarvan de namen je waarschijnlijk niet heel bekend in de oren klinken. Maar het zijn dit soort plekken waar je het pure Frankrijk nog kunt beleven. In het boek ‘Frankrijk Puur’ staan vijftig bijzondere locaties die door toeristen nog redelijk onontdekt zijn, maar wel interessante natuur, architectuur, geschiedenis of bewoners te bieden hebben. Door de indeling op jaargetijde kies je eenvoudig de beste bestemming voor elk seizoen. Een stevig boek met mooie foto’s dat je vast graag tijdens een druilerige dag op schoot neemt om lekker bij weg te dromen en op zoek te gaan naar een nieuwe reisbestemming.”
LEVEN IN FRANKRIJK, Winter 2019/2020 Nummer 1

“Frankrijk Puur. 50 bestemmingen om het pure Frankrijk te ontdekken. Die ondertitel doet dit boek helemaal recht. Wanneer je het aantal vogelgebieden in Frankrijk op mijn website de komende jaren ziet toenemen, dan weet je waar ik mijn inspiratie vandaan heb gehaald: uit dit schitterende reisboek. Dat ook nog eens heel aantrekkelijk geprijsd is gezien formaat en vormgeving. Elke aanbeveling meer dan waard!”
DE VISDIEF

“Ook als je geen concrete vakantieplannen hebt een aanwinst voor je boekenkast, want met alle mooie foto’s heb je aan dit boek de ultieme inspiratiebron voor een vakantie naar Frankrijk.”
EXPEDITIE AARDBOL

Het boek heeft een mooie vormgeving, ziet er aantrekkelijk uit en leest makkelijk. De Franse driekleur komt terug in de typografie. [Het is] een prachtig boek met veel informatie en extra tips. Deze, in eigen beheer uitgegeven uitgave, is een must-have voor degene die op avontuur wil en het echte Frankrijk wil ontdekken.
VAN FRANSE BODEM

“Frankrijk Puur is een ode aan al het moois dat Frankrijk te bieden heeft. De kusten, de bergen, de cultuur en de historie die je overal aantreft. Maar eigenlijk doe je met die vijftig bestemmingen het land nog tekort, dus zie Frankrijk Puur vooral als inspiratieboek om er zelf op uit te trekken en zoveel mogelijk zelf te ontdekken. Het boek is prachtig vormgegeven en er is een hoofdrol voor de fotografie weggelegd.”
FRANKRIJKBOEKEN.NL

“Een heerlijk boek vol tips, inspiratie en leuke feitjes. Dankzij de prachtige foto’s en de aansprekende onderwerpen heb je direct zin om je spullen te pakken en richting Frankrijk te gaan. Het mag niet ontbreken in de boekenkast van een liefhebber van Frankrijk. Een ideaal cadeau voor de kerst of een verjaardag.”
DORPEN IN FRANKRIJK

Gratis ebook over Frankrijk

ABONNEER OP DE NIEUWSBRIEF MET FRANKRIJKTIPS EN ONTVANG EEN GRATIS EBOOK