Wandelen

Wandelen in Frankrijk is de beste manier om de veelzijdigheid van het schitterende land te ontdekken. Met onze artikelen en foto’s nemen we je mee naar onze mooiste wandelingen. Van uitdagende meerdaagse wandelroutes tot eenvoudige wandelingen met kinderen, er is voor elk wat wils. De afwisselende landschappen van Frankrijk laten zich het best te voet verkennen. Met duizenden kilometers aan gemarkeerde routes is Frankrijk hét wandelland. Wandel je mee?

Close
Bladeren

Bonjour,

 
Leuk dat je onze website bezoekt. Hier vind je alle tips die we op onze reizen door Frankrijk verzameld hebben. Een handig startpunt is deze overzichtskaart. Wist je trouwens dat we ook drie mooie boeken over Frankrijk hebben uitgebracht? In Frankrijk Puur Roadtrips vind je prachtige routes voor met de auto, camper of motor. Niet te missen of je nu het hele land door wil trekken of een bepaalde streek gaat verkennen. En houd je van wandelen? Dan is ons boek Wandelen in Frankrijk wat voor jou.

Eerst even kennismaken met Frankrijk Puur? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis ebook met 10 roadtrips.

Meer over onze boeken

Laat deze pop-up niet meer zien