V

Villa’s du Verdon, comfortabel vakantiepark in prachtige omgeving

Vakantiepark Villa's du Verdon

Op zoek naar een vakantiehuisje in een van de mooiste streken van Frankrijk? Zoek dan niet verder! Ruime vakantievilla’s, van alle gemakken voorzien, met een weids uitzicht op de heuvels en bergen van de Haute Provence, je vindt het op vakantiepark Villa’s du Verdon. Begin april bracht ik er een weekje door, en ontdekte dat dit park op een ideale plek ligt om de omgeving te verkennen.

Wat wil je doen? Zwemmen, fietsen, bergwandelen, leuke Provençaalse dorpjes bekijken, een roadtrip langs indrukwekkende uitzichten maken (de Gorges du Verdon!), of gewoon relaxen met een drankje op het terras voor je vakantiehuis? Je kunt werkelijk alle kanten op in dit deel van de Provence. Zelfs de Middellandse Zee ligt hier slechts op een uurtje rijden.

Het vakantiepark Villa’s du Verdon van FranceComfort is onderdeel van een groter park met vakantievilla’s. Je vindt hier ondermeer een Nederlandstalig restaurant en een speelterrein voor de kinderen. Omdat de villa’s van FranceComfort aan de rand van dit park liggen, zijn rust en privacy gegarandeerd.

De huizen zijn variërend in grootte en geschikt voor 4, 6, 8 en 10 personen. Elk huis is ruim en luxe ingericht, met comfortabele bedden, een vaatwasser, wasmachine en droger. Bij aankomst word je verwelkomd door de vriendelijk Nederlandstalige beheerder van het park, die je alle ins en outs van de omgeving kan vertellen en bij wie je ook terechtkunt voor persoonlijke tips en routes om optimaal te genieten van al het moois en lekkers dat de streek te bieden heeft.

Het park ligt op vijf minuten lopen van het recreatiemeer Lac de Castillon, en op vijf minuten rijden van het sfeervolle dorp Castellane, waar je een grote supermarkt, restaurantjes en winkels met streekproducten vindt.

Wil je meer weten over dit mooie vakantiepark bij de Gorges du Verdon, of direct je eigen vakantie boeken? Neem dan een kijkje op de website van FranceComfort.

Villa's du Verdon

Lac de Castillon, dichtbij het vakantiepark.
Deze blog is geschreven in samenwerking met France Comfort. Ook samenwerken met Frankrijk Puur? Neem contact met ons op!

Locatie

Bekijk al onze tips op een handige overzichtskaart!

Martijn

Bonjour! Ik ben Martijn, oprichter van Frankrijk Puur. Van jongs af aan kom ik graag in Frankrijk. Door mijn studie Franse Taal & Cultuur ben ik nog meer van het land en de Franse gewoontes gaan houden. Op Frankrijk Puur beschrijf ik onze ervaringen in Frankrijk en geef ik je tips voor leuke plekken.

Vragen, opmerkingen, tips? Neem contact op via martijn@frankrijkpuur.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *