Vakantiehuizen

Wil je het comfort van thuis in een bijzondere omgeving? Een vakantie in een Frans vakantiehuis is dan een goed idee. Geniet van de mooiste bestemmingen in Frankrijk, van leuke uitstapjes en dingen om te doen, van eeuwenoude dorpen en steden, en kom heerlijk tot rust op je eigen terras of balkon. Je hebt in Frankrijk veel keus als het gaat om vakantiehuizen, van eenvoudige gîtes op een boerenerf tot luxe bungalows en villa’s. Waar vind je de mooiste vakantiehuizen?

Close
Bladeren

Bonjour,

 
Leuk dat je onze website bezoekt. Hier vind je alle tips die we op onze reizen door Frankrijk verzameld hebben. Een handig startpunt is deze overzichtskaart. Wist je trouwens dat we ook drie mooie boeken over Frankrijk hebben uitgebracht? In Frankrijk Puur Roadtrips vind je prachtige routes voor met de auto, camper of motor. Niet te missen of je nu het hele land door wil trekken of een bepaalde streek gaat verkennen. En houd je van wandelen? Dan is ons boek Wandelen in Frankrijk wat voor jou.

Eerst even kennismaken met Frankrijk Puur? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis ebook met 10 roadtrips.

Meer over onze boeken

Laat deze pop-up niet meer zien