G

Genieten: Middelgrote 4-sterrencamping mét zwembad in de Drôme Provençale

Wegdromen in de Drôme Provençale, dat kan heel goed op deze fijne camping nabij Montélimar. Geniet ‘s avonds van de ondergaande zon die zijn laatste stralen over het weidse landschap verspreid, het niet aflatende gezang van de krekels, de Provençaalse geuren.

De landelijk gelegen camping Les Bastets biedt 69 kampeerplekken en 25 huuraccommodaties, waaronder safaritenten en stacaravans. Zet je tentje op op een van de ruime plekken en geniet elke dag weer van het uitzicht vanaf deze in terrassen opgebouwde camping.

De camping is van alle gemakken voorzien, en heeft zo bijvoorbeeld een restaurantje, snackbar, een winkeltje met lokale producten en vers brood, een barbecueplaats en de mogelijkheid om fietsen te huren. Natuurlijk zijn er ook diverse speelmogelijkheden voor kinderen.

Die zullen zich overigens ook al volop kunnen vermaken in het zwembad, dat voor de nodige verkoeling in de warme Provençaalse zon zorgt. Ook leuk voor oudere campinggasten trouwens, want vanuit het zwembad heb je hetzelfde overweldigende uitzicht dat je vanaf de andere plekken op de camping ook al hebt.

Heb je nog meer redenen nodig om deze camping eens met een bezoekje te vereren? De omgeving heeft alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie: her en der verspreid liggen allerlei leuke stadjes en dorpjes, zoals Montélimar, Le Poët-Laval, Aubenas of Valence. In de nabije omgeving zijn bovendien allerlei fiets- en wandeltochten te ondernemen. Meer informatie? Neem eens een kijkje op de website van de camping.

CategorieënCampings Provence

Locatie

Bekijk al onze tips op een handige overzichtskaart!

Martijn

Bonjour! Ik ben Martijn, oprichter van Frankrijk Puur. Van jongs af aan kom ik graag in Frankrijk. Door mijn studie Franse Taal & Cultuur ben ik nog meer van het land en de Franse gewoontes gaan houden. Op Frankrijk Puur beschrijf ik onze ervaringen in Frankrijk en geef ik je tips voor leuke plekken.

Vragen, opmerkingen, tips? Neem contact op via martijn@frankrijkpuur.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *