Surfvakantie in Frankrijk én Frans leren!

Heb je net eindexamen gedaan? Dan ben je wel even aan vakantie toe! Dat heb je natuurlijk echt verdiend. Maar misschien wil je ook je vakantie nuttig besteden met het oog op je toekomstige studie. Denk dan eens aan een surfvakantie in Frankrijk met taalles. Het is (overigens ook voor volwassenen en jongeren vanaf 14 jaar) de ideale manier om de Franse taal in woord en geschrift onder de knie te krijgen én heerlijk van zon, zee en strand te genieten!

Frans leren tijdens je surfvakantie in Frankrijk

Frankrijk heeft vele prachtige locaties voor een surfvakantie. Vooral de zogenaamde ‘Zilverkust’ is populair. Logisch, want deze mooie, witte stranden liggen aan de Atlantische Oceaan die fantastische golven levert en waarvan het water daar het warmst is. De badplaatsen in dit gebied zijn sfeervol, bruisend en vol allure en het grote bijkomende voordeel is dat men hier Frans spreekt. Het is natuurlijk nogal voor de hand liggend, maar het is wel handig en van meerwaarde voor je cursus!

Biarritz

Biarritz is een mooie badplaats en waarschijnlijk de bekendste bestemming voor een surfvakantie in Frankrijk. Het was oorspronkelijk een eenvoudig vissersdorp, maar het is in de loop der jaren uitgegroeid tot een levendige kustplaats en populaire vakantiebestemming. Zodra je over de boulevard wandelt, weet je waarom! Het stadje heeft daarbij ook een fraaie architectuur met schitterende paleizen. Maar de grootste aantrekkingskracht vormt natuurlijk het strand en de zee met de fantastische golven.

Biarritz is dan ook een perfecte omgeving om het nuttige met het aangename te combineren. Er zijn een aantal verschillende taalcursussen voor uiteenlopende leeftijden. Sommige cursussen omvatten ook een sport- of surfdeel en bij andere cursussen zorg je zelf voor de sportieve kant van het verhaal. Het leuke is dat je wat je op de taalschool leert ook meteen in praktijk kunt brengen vanwege het simpele feit dat je je in Frankrijk bevindt! Oefen de lesstof in het restaurant, bar, supermarkt of op het strand!

Wil je lekker van een ontspannen vakantie genieten en tegelijkertijd je Frans bijspijkeren? Boek dan een combinatie van een surfvakantie Frankrijk en een cursus Frans!

Dit is een gesponsord bericht. Ook een gesponsorde post over jouw camping, vakantiehuis of vakantiepark op FrankrijkPuur.nl? Neem contact met me op!

Geef je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook interessant