Met de auto op een rondreis door Frankrijk

De mooiste streken en dorpen ontdekken, onderweg genieten van heerlijke maaltijden en proeverijen, en dat alles op je eigen tempo. Wat wil je nog meer? Neem dan eens een kijkje bij de autorondreizen van de ANWB. Hiermee leer je Frankrijk op een verrassende manier kennen en heb je gegarandeerd een onvergetelijke ervaring.

ANWB Reizen heeft enkele tientallen rondreizen door Frankrijk samengesteld die je op de prachtigste plekken van het land brengen. Ontdek de kleuren en smaken van de Provence met een rondreis langs onder meer Séguret, L’Isle-sur-la-Sorgue en Gréoux-les-Bains. Of reis een of twee weken over Corsica, langs de hoogtepunten van Normandië, of trek bijvoorbeeld in zestien dagen door de mooiste streken van het land, de Auvergne, Midi-Pyrénées, Provence, Côte d’Azur, Franse Alpen en Bourgogne.

Of je nu als stel naar Frankrijk wilt reizen of samen met het hele gezin, met vrienden of familie, Pharos heeft voor elke doelgroep prachtige reizen in het aanbod. Het leuke is bovendien dat vaak ook de net wat minder bekende gebieden in het reisprogramma zijn opgenomen, waardoor je in alle rust kunt genieten van de mooiste plekken. Maar natuurlijk ontbreken ook de hoogtepunten van het land niet. Omdat het autorondreizen zijn, kun je zelf bepalen wat je wilt bekijken op de plekken waar je langs komt.

De reizen zijn over het algemeen opgebouwd rondom een bepaald thema, zoals bijvoorbeeld ‘Route des Grandes Alpes‘ – over de mythische alpenroute -, of ‘Vuurtorens en eilanden van Bretagne‘, een reis waarbij je langs de mooiste plekjes in Bretagne komt, met onder meer een bezoek aan het Île d’Ouessant, en logeert in indrukwekkend gelegen, comfortabele hotels.

Benieuwd naar alle reizen in het aanbod van de ANWB? Kijk dan via deze link verder!


Nieuw!

Bestel ons nieuwe boek Frankrijk Puur Roadtrips:

Maak kennis met de vele gezichten van Frankrijk. Van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de uitgestrekte wijngaarden in de Elzas tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief, van de lange zandstranden in Les Landes tot de lavendelvelden in de Provence.

Onderweg passeer je de mooiste dorpen en steden, oeroude kastelen, kathedralen, kloosters en andere opmerkelijke sporen van de rijke geschiedenis. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes, voorzien van tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. De routes variëren in lengte van een tot zes dagen en kunnen gemakkelijk uitgebreid worden.

Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Geef je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook interessant