M

Met de auto op een rondreis door Frankrijk

De mooiste streken en dorpen ontdekken, onderweg genieten van heerlijke maaltijden en proeverijen, en dat alles op je eigen tempo. Wat wil je nog meer? Neem dan eens een kijkje bij de autorondreizen van Pharos Reizen , van de ANWB. Hiermee leer je Frankrijk op een verrassende manier kennen en heb je gegarandeerd een onvergetelijke ervaring.

Pharos Reizen heeft enkele tientallen rondreizen door Frankrijk samengesteld die je op de prachtigste plekken van het land brengen. Ontdek de kleuren en smaken van de Provence met een rondreis langs onder meer Séguret, L’Isle-sur-la-Sorgue en Gréoux-les-Bains. Of reis een of twee weken over Corsica , langs de hoogtepunten van Normandië , of trek bijvoorbeeld in zestien dagen door de mooiste streken van het land, de Auvergne, Midi-Pyrénées, Provence, Côte d’Azur, Franse Alpen en Bourgogne.

Of je nu als stel naar Frankrijk wilt reizen of samen met het hele gezin, met vrienden of familie, Pharos heeft voor elke doelgroep prachtige reizen in het aanbod. Het leuke is bovendien dat vaak ook de net wat minder bekende gebieden in het reisprogramma zijn opgenomen, waardoor je in alle rust kunt genieten van de mooiste plekken. Maar natuurlijk ontbreken ook de hoogtepunten van het land niet. Omdat het autorondreizen zijn, kun je zelf bepalen wat je wilt bekijken op de plekken waar je langs komt.

De reizen zijn over het algemeen opgebouwd rondom een bepaald thema, zoals bijvoorbeeld ‘Route des Grandes Alpes‘ – over de mythische alpenroute -, of ‘Vuurtorens en eilanden van Bretagne‘, een reis waarbij je langs de mooiste plekjes in Bretagne komt, met onder meer een bezoek aan het Île d’Ouessant, en logeert in indrukwekkend gelegen, comfortabele hotels.

Benieuwd naar alle reizen in het aanbod van Pharos Reizen? Kijk dan via deze link verder!

Deze blog is geschreven in samenwerking met Pharos Reizen. Ook samenwerken met Frankrijk Puur? Neem contact met ons op!
CategorieënRoadtrips
Martijn
Martijn

Bonjour! Ik ben Martijn, blogger en oprichter van Frankrijk Puur. Van jongs af aan kom ik graag in Frankrijk. Door mijn studie Franse Taal & Cultuur ben ik nog meer van het land en de Franse gewoontes gaan houden.

Vragen, opmerkingen, tips? Neem contact op via martijn@frankrijkpuur.nl!

  1. Evert van der Deure schrijft:

    Beste Martijn,Mag je ook een klein hondje mee nemen naar de door jouw beschreven mobiel homes ik kan het nl niet vinden.mvgr Evert van der Deure

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *