Welkom op de pagina met extra tips, behorend bij onze reisgids Normandië Westkust. Wat fijn dat je deze prachtige streek gaat ontdekken! Hier vind je extra informatie, links naar de in de gids vermelde accommodaties en routes met GPS-bestanden. Met deze informatie wordt je reis alleen maar leuker en ontdek je nog meer van de omgeving. Veel plezier in Normandië!


Extra informatie over Normandië

We hebben handige links en extra informatie die je kunnen helpen bij het voorbereiden van je reis naar Normandië. Je vindt er ook een praktische Google Maps met alle plekken.
Ga naar de pagina met extra informatie.

Accommodaties in Normandië

Er zijn veel hotels, chambres d’hôtes, restaurants en campings te vinden in de streek. Op deze pagina vind je een overzicht van onze aanraders.

Meer over de wandel- en fietsroutes

In de reisgids staan diverse wandelroutes en fietsroutes die we aanraden. Op zoek naar meer informatie, zoals bijvoorbeeld de route-aanwijzingen?

Roadtrips

In de reisgids geven we een aantal rondritten om de streek beter te leren kennen. Op deze pagina vind je de GPS-bestanden van de routes. Zo hoef je ze alleen nog maar in je GPS-systeem te laden of op je smartphone te zetten en kun je meteen op reis.

Deel je ervaringen
We zijn benieuwd naar jouw ervaringen in Normandië. Deel je foto’s en verhalen op social media met de hashtag #frankrijkpuurnormandie.

Route des Caps

Over Frankrijk Puur Normandië Westkust

Heb je de reisgids Frankrijk Puur Normandië Westkust nog niet in je bezit? Ga met ons mee op reis naar de westkust van Normandië. Verken de landingsstranden van D-Day, struin door schilderachtige dorpjes met vakwerkhuizen in Pays d’Auge of maak wandelingen langs de ruige kliffen van het schiereiland Cotentin. Ook de rustige binnenlanden van Calvados en Manche komen aan bod. In deze reisgids geven we je al onze tips voor een onvergetelijk verblijf.

Bestel de reisgids