Download reisgids Hoogtepunten van de Dordogne

Zin in een vakantie met gezellige dorpjes, zwemmen in een traag stromende rivier en wandelingen door prachtige natuur? Ga dan op vakantie naar de Dordognestreek! In mijn reisgids Hoogtepunten van de Dordogne geef ik je alle tips die je nodig hebt voor een onvergetelijke reis.

Het bekendste stuk van de Dordognestreek is grofweg de driehoek tussen Brive, Bergerac en Cahors. Oftewel de grensstreek van het zuidoosten van het departement Dordogne, het zuidwesten van de Corrèze en het noordwesten van de Lot. Daar gaan de meeste mensen heen, omdat je daar de belangrijkste bezienswaardigheden aantreft. Daarom heb ik dit deel van de Dordognestreek dan ook als uitgangspunt genomen voor mijn digitale reisgids over deze streek. Ik heb er al mijn tips van Frankrijk Puur in gebundeld, aangevuld met handige extraatjes.

Ontdek de Dordognestreek door middel van de tips in mijn ebook!

Met onder meer:

  • Compleet beschreven rondrit door de Dordognevallei
  • Roadtrip langs de bastidedorpen in het zuiden van de streek
  • Beschrijving van mooie dorpjes en stadjes
  • Tips voor uitjes, activiteiten en eetplekjes
  • Routes om te wandelen
  • Mooiste foto’s van de streek

Koop het ebook

De Reisgids Hoogtepunten van de Dordogne van Frankrijk Puur is de perfecte voorbereiding op een onvergetelijke vakantie. Het ebook is een PDF-bestand, dat je kunt downloaden op je computer, tablet, smartphone of laptop. Klik op de knop hieronder om het ebook te bestellen.

Voorbeeldpagina’s