Over Frankrijk Puur

door Martijn

Prachtige wandelingen door indrukwekkende natuur, eeuwenoude dorpjes en stadjes waar op elke hoek van de straat iets te ontdekken valt, onbekende plekjes in grote steden, kortom alles waar toerisme niet het hoofddoel op zich geworden is: dat is het pure Frankrijk.

Frankrijk Puur is een inspiratieblog over reizen door La douce France. We gaan er vrijwel maandelijks op uit om voor jou de fijnste en mooiste plekjes van het land te bezoeken en alle tips erover te delen op de website en op social media.


Martijn

Oprichter, blogger, fotograaf, vormgeving

Frankrijk Puur is geboren uit liefde voor het land waar ik al van jongs af aan kom. Tijdens mijn studie Franse taal en cultuur is die passie alleen maar groter geworden. Ik geef je graag tips over pure plekjes in Frankrijk die je absoluut eens moet bezoeken.

Ik houd ervan om de mooiste dingen die ik in Frankrijk zie op een bijzondere manier vast te leggen, zowel door fotografie als boeiende verhalen. Daarnaast vind ik het leuk om bezig te zijn met de vormgeving en de achterkant van de website (WordPress) en ben ik vaak bezig met manieren te bedenken om Frankrijk Puur nog beter te laten presteren op bijvoorbeeld Google en social media.

Naast Frankrijk ligt mijn interesse ook bij boeken, niet gek na een master Book & Digital Media Studies en zo’n zeven jaar werken in het boekenvak.

Marita

Blogger, marketing, social media en webcare

Vroeger gingen wij altijd naar Friesland op vakantie. Ook mooi, maar daardoor bleef Frankrijk een onbekende bestemming. Nu ik steeds meer plekken in Frankrijk heb bezocht, ben ik erachter gekomen hoe veelzijdig het land is. Voor spectaculaire natuur en bijzondere dorpen hoef je helemaal niet naar het einde van de wereld, je kunt het ook veel dichter bij huis vinden.

Ik heb Film, Televisie- en Theaterwetenschappen gestudeerd en daarna zo’n vijf jaar in de marketing gewerkt. Vanaf oktober 2019 werk ik net als Martijn fulltime voor ons eigen bedrijf.

Martijn en ik zijn allebei heel nieuwsgierig, dus proberen we zoveel mogelijk verschillende plekken in Frankrijk te ontdekken. Maar we houden allebei een beetje extra van bergen, actieve vakanties, leuke dorpjes en musea. Dat zie je waarschijnlijk ook terug in onze verhalen.


Frankrijk Puur

Het blog Frankrijk Puur werd eind 2014 opgericht. Inmiddels weten maandelijks gemiddeld meer dan 100.000 bezoekers deze website te vinden. Frankrijk Puur is dan ook uitgegroeid van een uit de hand gelopen hobby tot een volwaardig bedrijf. En we zijn altijd op zoek naar nog meer mogelijkheden voor groei en uitbreiding. Heb jij iets met Frankrijk, een leuk product, mooie accommodatie of bijvoorbeeld een interessant boek, en goede ideeën om samen te werken? Neem dan contact met ons op!

Gesponsorde blog

Wij werken regelmatig samen met bedrijven, campings, chambres d’hôtes en vakantieparken. Vaak is zo’n samenwerking in de vorm van een gesponsorde blogpost: een blog van 300-500 woorden met foto’s waarin een bedrijf, aanbieding of puur Frans (vakantie)plekje gepromoot wordt. De blogs worden verspreid onder de ruim 27.000 fans op Facebook, via de nieuwsbrief naar ruim 14.000 e-mailadressen en blijven voor onbepaalde tijd op de website staan.

Kijk hier voor een overzicht van eerder verschenen gesponsorde blogs.

Interesse in zo’n gesponsorde post? Neem contact op voor een prijsopgave.


Social Media

Frankrijk Puur vind je ook op social media. We zijn actief op Facebook (27.600 volgers), Pinterest (6.800 volgers) en Instagram (3.600 volgers).


Contact

Wil je samenwerken, heb je ideeën voor een leuke blog of heb je andere vragen of opmerkingen? Ook vinden we het leuk om van je te horen wat je van deze site vindt als volger en lezer, dus stuur vooral eens een berichtje!

Neem contact op via martijn@frankrijkpuur.nl of vul onderstaand formulier in.


Frankrijk Puur is een uitgave van Martijn Joosse Media, ingeschreven bij de KvK onder nummer 63029162.

Postadres

Frankrijk Puur
Brahmslaan 13
2324 AC Leiden

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Accepteren Lees meer

Gratis Frankrijk-tips

Ontvang wekelijks nieuwe tips van Frankrijk Puur in je mailbox