N

Nieuwe website: Bergwandelroutes.nl

Als je Frankrijk Puur langer volgt, dan weet je dat ik fan ben van de bergen. Het liefst maak ik uitdagende hikes door de mooiste berglandschappen. Dat doe ik niet alleen in Frankrijk, maar ook in andere landen. Om de prachtige routes die ik liep niet voor mezelf te houden maar met je te delen, heb ik de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe website: Bergwandelroutes.nl. En het leuke is, je kunt er ook zelf je eigen favoriete wandelroutes aan toevoegen!

Bergwandelroutes.nl geeft je een overzicht van wandelroutes in diverse landen, met een beschrijving, foto’s van wat je onderweg zult tegenkomen en een kaartje. De site is nog volop in ontwikkeling en het aantal routes blijft groeien. Het doel van de website is om je te inspireren met leuke wandelroutes, aan de hand van een beschrijving en vooral ook mooie foto’s. Je kunt er eenvoudig zoeken naar wandelroutes in jouw favoriete vakantieland, of dat nu bijvoorbeeld Frankrijk, Zwitserland, Italië of zelfs Nieuw-Zeeland is.

De wandelingen zijn te filteren op type, lengte, moeilijkheid en diverse andere kenmerken. Zo kun je er bijvoorbeeld ook terecht voor wandelingen die speciaal geschikt zijn om te lopen met kinderen, ontdek je uitdagende huttentochten en zijn er wandelingen te vinden met stukken via ferrata (klettersteig).

En zoals gezegd is het ook mogelijk om als bergwandelaar op Bergwandelroutes.nl zelf je favoriete wandelroutes toevoegen. Heb je een mooie wandeling in de bergen gelopen en wil je de route delen met andere bergwandelfans? Wacht dan niet en laat ook anderen profiteren van de mooiste wandelroutes die jij hebt ontdekt!

CategorieënWandelen
Martijn

Bonjour! Ik ben Martijn, oprichter van Frankrijk Puur. Van jongs af aan kom ik graag in Frankrijk. Door mijn studie Franse Taal & Cultuur ben ik nog meer van het land en de Franse gewoontes gaan houden. Op Frankrijk Puur beschrijf ik onze ervaringen in Frankrijk en geef ik je tips voor leuke plekken.

Vragen, opmerkingen, tips? Neem contact op via martijn@frankrijkpuur.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *