Nacht Nacht
Dag Dag

Geen producten in de winkelwagen.

Nieuw: Reisgids Parijs én papieren edities

Nu reizen even lastiger is vanwege het coronavirus, doen we er bij Frankrijk Puur alles aan om het Frankrijkgevoel vast te houden. We willen je graag helpen ook zelf Frankrijk in huis te halen, en dat doen we deze week onder meer met onze nieuwe reisgids over Parijs, en door de papieren versies van de ebooks over de Morvan en Parijs.

Van allerlei kanten kregen we de afgelopen tijd de vraag of er niet ook papieren versies van onze ebookreisgidsen konden komen. Daar hebben we naar geluisterd, want vanaf nu kun je de papieren edities bestellen van de reisgids ‘De Morvan’ en die van onze nieuwe reisgids ‘Parijs’. Ze worden momenteel geproduceerd, en we verwachten ze vanaf aanstaande vrijdag 20 maart te kunnen versturen. De ebooks zijn te koop voor € 5,99 en de papieren edities kun je bestellen voor € 9,95.

Over de nieuwe reisgids Parijs
Parijs is de populairste bestemming voor een stedentrip in Frankrijk. De hoofdstad van het land heeft dan ook veel te bieden. Het staat bekend als een van de meest romantische steden ter wereld. Hoe lang je er ook doorbrengt, of het nu een dag, weekend, week of langer is, je ontdekt er steeds weer nieuwe dingen.
In deze reisgids helpen we je op weg om deze bijzondere stad zelf te verkennen. We geven tips voor bezienswaardigheden en leuke dingen om te doen op basis van onze eigen ervaringen, met onder meer een uitgebreide rondwandeling door de wijk Le Marais. Natuurlijk komen de bekendste bestemmingen aan bod, maar we laten je ook in Parijs graag het ‘Frankrijk Puur’-gevoel beleven: de minder bekende kanten van de stad, en tips om zo optimaal mogelijk te genieten van de populairste plekken.

close

Gratis ebook?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het ebook '10 roadtrips in Frankrijk' twv €7.50
SHOP

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar boven
Close