N

Nieuw: Reisgids ‘De Gers’

De landelijke streek Gers in Zuid-Frankrijk is een perfecte bestemming voor liefhebbers van natuur en cultuur. Onontdekt door de massa, vol met pareltjes. Wat dacht je van schilderachtige bastidedorpjes, oude kastelen, bijzondere kerken én de mooiste uitzichten over het glooiende heuvellandschap, met aan de horizon de hoge Pyreneeëntoppen? Onze nieuwe reisgids laat je vanuit huis even wegdromen bij al dat moois en is de ideale voorbereiding voor een reis naar deze zonnige streek.

We vertellen je in onze reisgids alles over de fraaie dorpjes en steden die je in het departement Gers kunt bewonderen. Daarnaast geven we je tips voor verschillende uitjes, accommodaties en horeca. De reisgids is beschikbaar in zowel ebookformaat als op papier. Je kunt de gids gebruiken om je alvast in te lezen voor als je binnenkort (hopelijk) naar de Gers op reis gaat, maar je kunt natuurlijk ook gewoon in Nederland puur genieten van de mooie foto’s en reistips in de reisgids. Of misschien ben je nog op zoek naar inspiratie en weet je nog niet waar jouw volgende Frankrijkreis naar toe gaat? De reisgids over de Gers is een bron van inspiratie om je te oriënteren op nieuwe bestemmingen.

Meer reisgidsen

Onze reisgids ‘De Gers’ is al weer de derde papieren reisgids die we uitbrengen en de zevende in ebookvorm. Kijk hier voor een overzicht van al onze reisgidsen.

CategorieënGers Occitanië
Martijn

Bonjour! Ik ben Martijn, oprichter van Frankrijk Puur. Van jongs af aan kom ik graag in Frankrijk. Door mijn studie Franse Taal & Cultuur ben ik nog meer van het land en de Franse gewoontes gaan houden. Op Frankrijk Puur beschrijf ik onze ervaringen in Frankrijk en geef ik je tips voor leuke plekken.

Vragen, opmerkingen, tips? Neem contact op via martijn@frankrijkpuur.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *