Nieuw: Reisgids ‘De Gers’

De landelijke streek Gers in Zuid-Frankrijk is een perfecte bestemming voor liefhebbers van natuur en cultuur. Onontdekt door de massa, vol met pareltjes. Wat dacht je van schilderachtige bastidedorpjes, oude kastelen, bijzondere kerken én de mooiste uitzichten over het glooiende heuvellandschap, met aan de horizon de hoge Pyreneeëntoppen? Onze nieuwe reisgids laat je vanuit huis even wegdromen bij al dat moois en is de ideale voorbereiding voor een reis naar deze zonnige streek.

We vertellen je in onze reisgids alles over de fraaie dorpjes en steden die je in het departement Gers kunt bewonderen. Daarnaast geven we je tips voor verschillende uitjes, accommodaties en horeca. De reisgids is beschikbaar in zowel ebookformaat als op papier. Je kunt de gids gebruiken om je alvast in te lezen voor als je binnenkort (hopelijk) naar de Gers op reis gaat, maar je kunt natuurlijk ook gewoon in Nederland puur genieten van de mooie foto’s en reistips in de reisgids. Of misschien ben je nog op zoek naar inspiratie en weet je nog niet waar jouw volgende Frankrijkreis naar toe gaat? De reisgids over de Gers is een bron van inspiratie om je te oriënteren op nieuwe bestemmingen.

Meer reisgidsen

Onze reisgids ‘De Gers’ is al weer de derde papieren reisgids die we uitbrengen en de zevende in ebookvorm. Kijk hier voor een overzicht van al onze reisgidsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Bladeren

Bonjour,

 
Leuk dat je onze website bezoekt. Hier vind je alle tips die we op onze reizen door Frankrijk verzameld hebben. Een handig startpunt is deze overzichtskaart. Wist je trouwens dat we ook drie mooie boeken over Frankrijk hebben uitgebracht? In Frankrijk Puur Roadtrips vind je prachtige routes voor met de auto, camper of motor. Niet te missen of je nu het hele land door wil trekken of een bepaalde streek gaat verkennen. En houd je van wandelen? Dan is ons boek Wandelen in Frankrijk wat voor jou.

Eerst even kennismaken met Frankrijk Puur? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis ebook met 10 roadtrips.

Meer over onze boeken

Laat deze pop-up niet meer zien