Nieuwe reisgidsen van Frankrijk Puur

Na onze boeken Frankrijk Puur, Frankrijk Puur Roadtrips, Wandelen in Frankrijk en de reisgidsen over Parijs, Morvan en Gers komen we in 2024 met een nieuwe serie reisgidsen. De eerste drie nieuwe reisgidsen gaan over de Dordogne, de westkust van Normandië en de oostelijke Pyreneeën. In de boeken staan steeds een of twee departementen centraal.

Hoe ziet jouw ideale reisgids eruit? Voor ons geldt: het moet een gids zijn die je tijdens je reis mooie en verrassende dingen laat zien, waardoor je een streek beter leert kennen. Met de bekende plekken natuurlijk, maar waarbij ook zeker onbekende pareltjes aan bod komen. Met kant-en-klare routes en lijstjes van dingen die je niet mag missen, maar ook de mogelijkheid om je eigen interesse te volgen. Met bijzondere activiteiten en accommodaties, voor onszelf maar ook voor onze kinderen. Daarnaast vinden we het leuk als een reisgids je uitnodigt om hem voor of na je vakantie open te slaan. Bijvoorbeeld om vooruit te dromen naar al die mooie plekken en alvast lijstjes te maken van dingen om te doen, of om later nog eens te genieten van die keer dat je er was.

Met de boeken van Frankrijk Puur stellen we onze ideale reisgids samen. Overzichtelijk en praktisch, diepgaand zonder in de details te verdwalen, met onze eigen foto’s, die een goed beeld van de bestemming geven. Alle reisgidsen zijn gebaseerd op onze eigen ervaringen in Frankrijk en bevatten onze persoonlijke aanbevelingen. Ze zijn bestemd voor een breed publiek, of je nu solo, met je partner of als gezin deze streek wil verkennen. Dankzij de afwisselende activiteiten en bezienswaardigheden die een plekje in de gidsen gekregen hebben, zijn ze voor jong en oud geschikt. 

In elke reisgids vind je onder meer:

☆ De mooiste dorpen, steden en bezienswaardigheden
☆ Markten die je niet mag missen
☆ Wandelroutes en fietstochten
☆ Bijzondere roadtrips
☆ Evenementen en festivals
☆ Leuke activiteiten en zwemplekken
☆ Campings, hotels, chambres d’hôtes en restaurants
☆ Wat te doen in een week, top-5 met kinderen
☆ Ruimte om de reisgids persoonlijk te maken, met weekplanners, notities en to-dolijstjes.

De eerste drie nieuwe reisgidsen verschijnen in de loop van 2024. Wil je op de hoogte gehouden worden? Je kunt je hieronder inschrijven en we zullen je dan laten weten wanneer je de reisgidsen kunt bestellen.

Vul je naam en e-mailadres in om je aan te melden voor het laatste nieuws over de gidsen en bijzondere acties.