Nieuw: Ebook ‘Hoogtepunten van de Auvergne’

Ik ben fan van de Auvergne! Van de natuur, met de unieke vulkanische landschappen waar je hele mooie wandelingen kunt maken, de cultuur, met de vele leuke dorpen en stadjes, en natuurlijk het lekkere eten. Al mijn tips voor deze mooie streek heb ik gebundeld in mijn nieuwe ebookreisgids ‘Hoogtepunten van de Auvergne’.

Een tijdje geleden bracht ik mijn eerste ebook uit, over de Gorges du Verdon. Omdat deze inmiddels al vaak gedownload is, vond ik het leuk om ook een ebook met mijn tips over de Auvergne samen te stellen.

Met deze digitale reisgids ontdek je de grootste bezienswaardigheden van de Auvergne, maar ook onbekende pareltjes. In het ebook staan alle tips van de website, aangevuld met extra’s, die jouw vakantie in dit gebied tot een succes zullen maken. Met onder andere voorbeelden van leuke wandelingen en beschrijvingen van schilderachtige dorpjes en een bezoek aan de stad Clermont-Ferrand. Je downloadt het ebook eenvoudig op je laptop, smartphone of tablet, zodat je het ook tijdens je reis kunt gebruiken om de streek te verkennen.

Het ebook is als PDF-bestand te downloaden voor € 5,99.

Gratis ebook over Frankrijk

ABONNEER OP DE NIEUWSBRIEF MET FRANKRIJKTIPS EN ONTVANG EEN GRATIS EBOOK

Geef je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook interessant