BretagneCôtes d'Armor

Le Châtelet, prachtig gelegen camping aan de kust van Bretagne

Is het het uitzicht, de mogelijkheid om direct vanaf je kampeerplekje naar het strand te lopen, of de bijzondere ligging, bovenop de kliffen, tussen trekpleisters als Saint-Malo, Dinan en Cap Fréhel? Een ding is zeker, op camping Le Châtelet staat genieten van de omgeving centraal.

De camping is mooi aangelegd, met veel bloemen, planten en bomen, en een aantal van de kampeerplekken biedt direct uitzicht op de zee en de tegenover gelegen kaap van Fréhel, met het fraaie Fort La Latte. Vanaf de camping loop je direct naar beneden naar de twee stranden onderaan de rotsen. Verder zijn er in de buurt nog veel andere stranden, waaronder het twee kilometer lange strand van de badplaats Saint Cast.

Er is voor jong en oud genoeg te beleven op de camping. Visliefhebbers komen aan hun trekken bij de visvijver, er zijn outdoor-fitnesstoestellen, er is een zwembad, animatie in het hoogseizoen, en natuurlijk beschikt de camping ook over diverse horeca-faciliteiten. In de dichtbije en wijdere omgeving zijn daarnaast veel verschillende activiteiten te ondernemen. Vanaf de camping lopen enkele wandelpaden door een prachtige omgeving langs de kust.

Je kunt op camping Le Châtelet terecht met je eigen tent of caravan, maar ook een van de diverse huuraccommodaties boeken, van een basale mobilhome tot een luxe lodge met uitzicht op de baai. De camping is geopend vanaf half april tot half september.

Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

(Foto’s: Le Châtelet)

Gratis ebook over Frankrijk

ABONNEER OP DE NIEUWSBRIEF MET FRANKRIJKTIPS EN ONTVANG EEN GRATIS EBOOK

  1. vraagje over camping le chatelet: is de visvijver vrij toegankelijk? of is deze omheind? Maw is het veilig voor kinderen zonder zwemdiploma om zelfstandig over de camping te lopen?
    en hoe is het weer over het algemeen?

    1. Hallo Lieke, op foto’s op de eigen website van de camping lijkt de visvijver helemaal omheind te zijn, maar voor de zekerheid zou je ze misschien even een e-mail kunnen sturen. Dan weet je het antwoord op je vragen helemaal zeker.

Geef je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook interessant