Hotels

Tijdens rondreizen en roadtrips in Frankrijk is het ideaal om in een hotel te overnachten. Geniet van de gastvrijheid, of je nu op zoek bent naar een luxe hotel met zwembad of een eenvoudig hotel op het platteland. Veel hotels hebben ook een eigen restaurant, waar je vaak kunt kennismaken met de heerlijke gastronomie van de streek waar je je bevindt. Wat zijn de mooiste hotels van het land?

Close
Bladeren

Bonjour,

 
Leuk dat je onze website bezoekt. Hier vind je alle tips die we op onze reizen door Frankrijk verzameld hebben. Een handig startpunt is deze overzichtskaart. Wist je trouwens dat we ook drie mooie boeken over Frankrijk hebben uitgebracht? In Frankrijk Puur Roadtrips vind je prachtige routes voor met de auto, camper of motor. Niet te missen of je nu het hele land door wil trekken of een bepaalde streek gaat verkennen. En houd je van wandelen? Dan is ons boek Wandelen in Frankrijk wat voor jou.

Eerst even kennismaken met Frankrijk Puur? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis ebook met 10 roadtrips.

Meer over onze boeken

Laat deze pop-up niet meer zien