Gratis ebook

10 Roadtrips in Frankrijk

Kronkelige weggetjes, ruige rivierkloven, uitgestrekte velden en bossen, schilderachtige dorpjes… Ga mee met Frankrijk Puur op rondreis om de veelzijdigheid van het Franse land te ontdekken. Meld je aan voor de nieuwsbrief en je krijgt een gratis ebook met 10 tips voor roadtrips in Frankrijk, ter waarde van € 7,50.

Door je in te schrijven abonneer je je gratis op onze wekelijkse nieuwsbrief met tips om Frankrijk te ontdekken en ga je akkoord met ons privacystatement.

In het ebook Roadtrips in Frankrijk delen we tien van onze favoriete rondreizen in Frankrijk. Zo nemen we je mee naar onder meer de Gers, Vogezen, Alpen, Charente en Auvergne. Je ontdekt Frankrijk over rustige binnenwegen en komt alles te weten over de dorpen en steden die je onderweg kunt bewonderen.

  • 60 pagina’s boordevol Frankrijk-inspiratie.
  • Met praktische tips voor reizen in Frankrijk.
  • PDF-bestand van 12 MB op A5-formaat, ideaal voor tablets, smartphones en ereaders.
  • Inclusief links naar GPX-bestanden van de routes voor kaartensoftware en navigatiesystemen.
Close
Bladeren

Bonjour,

 
Leuk dat je onze website bezoekt. Hier vind je alle tips die we op onze reizen door Frankrijk verzameld hebben. Een handig startpunt is deze overzichtskaart. Wist je trouwens dat we ook drie mooie boeken over Frankrijk hebben uitgebracht? In Frankrijk Puur Roadtrips vind je prachtige routes voor met de auto, camper of motor. Niet te missen of je nu het hele land door wil trekken of een bepaalde streek gaat verkennen. En houd je van wandelen? Dan is ons boek Wandelen in Frankrijk wat voor jou.

Eerst even kennismaken met Frankrijk Puur? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis ebook met 10 roadtrips.

Meer over onze boeken

Laat deze pop-up niet meer zien