Gratis ebook

Roadtrips in Frankrijk

Kronkelige weggetjes, ruige rivierkloven, uitgestrekte velden en bossen, schilderachtige dorpjes… Ga mee met Frankrijk Puur op rondreis om de veelzijdigheid van het Franse land te ontdekken.

Aan iedereen die is ingeschreven op de nieuwsbrief van Frankrijk Puur geven we een gratis ebook weg met daarin twee tips voor roadtrips in Frankrijk. Het gaat om een preview van ons uitgebreidere ebook ‘Roadtrips in Frankrijk’. Zo kun je ook thuis in Nederland wegdromen bij alle mooie bestemmingen én stiekem toch alvast plannen maken voor als we straks weer naar La Douce France toe kunnen.

Door je in te schrijven abonneer je je gratis op onze wekelijkse nieuwsbrief met tips om Frankrijk te ontdekken en ga je akkoord met ons privacystatement .

In het ebook Roadtrips in Frankrijk delen we tien van onze favoriete rondreizen in Frankrijk. Zo nemen we je mee naar onder meer de Gers, Vogezen, Alpen, Charente en Auvergne. Je ontdekt Frankrijk over rustige binnenwegen en komt alles te weten over de dorpen en steden die je onderweg kunt bewonderen.

  • 60 pagina’s boordevol Frankrijk-inspiratie.
  • Met praktische tips voor reizen in Frankrijk.
  • PDF-bestand van 22 MB op A5-formaat, ideaal voor tablets, smartphones en ereaders.
  • Inclusief links naar GPX-bestanden van de routes voor kaartensoftware en navigatiesystemen.