(voorlopige cover)

Verrassend mooie routes door Frankrijk

Maak kennis met de vele gezichten van Frankrijk. Van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de uitgestrekte wijngaarden in de Elzas tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief, van de lange zandstranden in Les Landes tot de lavendelvelden in de Provence.

Onderweg passeer je de mooiste dorpen en steden, oeroude kastelen, kathedralen, kloosters en andere opmerkelijke sporen van de rijke geschiedenis. In Frankrijk Puur Roadtrips geven we je vijftig van onze mooiste routes door het Franse land, voorzien van tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. De routes variëren in lengte van een tot zes dagen en kunnen gemakkelijk uitgebreid worden.

Het boek verschijnt in het voorjaar van 2021. Wil je op de hoogte gehouden worden en een mailtje ontvangen zodra je het kunt bestellen? Laat dan hieronder je e-mailadres achter. We sturen je dan ook zo af en toe een update over de voortgang van het boek.


Je kunt het waarschijnlijk wel: er zijn zoveel bijzondere plekken in Frankrijk, hoe bepaal je nu waar je echt naar toe moet? In ons nieuwe boek helpen we je op weg. Je krijgt kant-en-klare reisroutes naar de mooiste plekken. Zo kun je direct op weg. Maar we geven bij elke route ook veel tips om de reis uit te breiden. Op die manier kun je in je eigen tempo het Franse land verkennen. 

Wat komt er zoal in het nieuwe boek?

Uitgebreide beschrijvingen per dag

We geven tips voor dingen om te doen tijdens je roadtrip en een dagprogramma, maar natuurlijk kun je ook kiezen om nog een of meerdere dagen eraan vast te plakken. Gebaseerd op onze eigen ervaringen in Frankrijk.

  • Overzichtelijke vormgeving
  • Thematische indeling van routes
  • Downloadbare GPX-bestanden

Adresgids

Elke route is voorzien van een adresgids met tips voor campings, bezienswaardigheden en restaurants.

  • Hier eet je de lekkerste streekgerechten
  • Voornamelijk kleinschalige campings met kampeerplekken en (enkele) huuracommodaties
  • Breid je route uit met extra bezienswaardigheden

Handige kaarten en mooie foto’s

Bij elke route staat een kaart met daarop de hoogtepunten aangegeven en alles wordt vergezeld van foto’s die een beeld van de route geven.

Benieuwd wanneer het boek verschijnt? Laat dan hieronder je e-mailadres achter.
We sturen je dan zo af en toe een update over de voortgang van het boek.