Nacht Nacht
Dag Dag

Geen producten in de winkelwagen.

Fotowedstrijd: Wandelen in Frankrijk

Grillige kusten, mysterieuze bossen, ontzagwekkende bergen en lieflijke velden, Frankrijk is hét wandelland bij uitstek. Wie te voet door een landschap trekt, heeft de tijd om om zich heen te kijken en zijn omgeving vast te leggen op de gevoelige plaat. In ons boek Wandelen in Frankrijk zetten wij onze vijftig favoriete wandelgebieden in het zonnetje. Nu is het jouw beurt: stuur je mooiste foto in. Samen brengen we wandelland Frankrijk in beeld.

Hoe werkt het?

We zijn op zoek naar jouw mooiste, boeiendste, grappigste, interessantste of meest bijzondere foto rondom het thema ‘Wandelen in Frankrijk’. Een foto die voor jou het wandelgevoel in la douce France samenvat.

Je kunt je foto inzenden tot en met 15 oktober 2022. Daarna volgt de stemronde voor de publieksprijs. Dit duurt tot en met 31 oktober. Begin november maken we de uitslag bekend.

Doe mee en win

Met je deelname aan deze fotowedstrijd maak je kans op mooie prijzen.

 • 5-daagse wandelvakantie voor 2 personen in de Ardèche, Wandelen langs kraters en kastanjes van SNP Natuurreizen t.w.v. 449,- euro.
  Ontdek de prachtige Ardèche met deze wandelreis van SNP! Je bent te gast in een eeuwenoud pand, opgetrokken uit robuuste granietblokken, met dikke muren en kleine ramen. Onlangs is de chambres d’hôtes volledig en goed gerenoveerd door de gastvrije Nederlandse eigenaren.
  Bij de wandelvakantie naar de Ardèche zijn inbegrepen: alle overnachtingen, alle ontbijten, toeristenbelasting, SNP-reisinformatie met routebeschrijvingen. Niet inbegrepen zijn: heen- en terugreis, eventuele transfers, overige maaltijden, persoonlijke uitgaven, verzekeringen
 • 30L Transistor Backpack van Helly Hansen, t.w.v. 150,- euro
  De Transistor-rugzak is een must voor elke outdoorliefhebber. Deze lichte rugzak is ontwikkeld met het oog op veelzijdigheid en prestaties en beschikt over de eigenschappen van een grotere wandelrugzak in een gemakkelijk te dragen formaat. De volledig hydraterende tas beschikt over twee opzetstukken, een 3D-luchtvlechtwerk aan de achterkant voor ventilatie, een veiligheidszak met sleutelclip voor veiligheid en een oplossing met meerdere zakken voor extra opbergmogelijkheden.
 • 3x een exemplaar van ons boek Frankrijk Puur Roadtrips (3e, herziene druk) t.w.v. 25,- euro
  Maak kennis met de vele gezichten van Frankrijk. Onderweg passeer je de mooiste dorpen en steden, oeroude kastelen, kathedralen, kloosters en andere opmerkelijke sporen van de rijke geschiedenis. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes, voorzien van tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden.

Publieksprijs

Iedere bezoeker van onze site kan van 16 oktober tot 31 oktober stemmen op de foto’s. Krijgt jouw foto de meeste stemmen van het publiek? Dan win jij de publieksprijs, een pakket van vier Groene Reisgidsen over Frankrijk van Michelin naar keuze. Met de Michelinreisgidsen ontdek je Frankrijk in je eigen tempo en kun je je eigen reis gemakkelijk samenstellen.

De tien mooiste foto’s en de winnaar van de publieksprijs worden bovendien uitgelicht en eervol vermeld in een artikel op Frankrijk Puur.

Delen

Wil je je favoriete wandeling of mooiste foto delen op sociale media? Gebruik de hashtags #wandeleninfrankrijk en #frankrijkpuur, dan delen we je bericht. Volg ons ook op Instagram en Facebook.

Voorwaarden

 • Inzenden voor deze wedstrijd kan tot en met 15 oktober 2022. Van 16 oktober tot en met 31 oktober kan gestemd worden voor de publieksprijs.
 • Per deelnemer mag 1 foto worden ingezonden
 • Stuur alleen een foto in die je zelf gemaakt hebt
 • Qua bestandsformaat accepteren we alleen JPG, maximaal 5 mb groot, maar liever nog wat kleiner, tussen de 300kb en 1 mb.
 • De foto moet als thema hebben ‘Wandelen in Frankrijk’
 • Na 31 oktober worden de winnaars door ons bepaald. De foto’s worden beoordeeld op originaliteit en kwaliteit. De publieksprijs is voor de fotograaf die van 16 oktober tot 31 oktober met zijn of haar foto de meeste stemmen verzameld heeft. Bij het constateren van nepstemmen of fraude behouden we ons het recht voor om een andere winnaar te kiezen dan degene met de meeste stemmen. Hieronder verstaan we het zelf veelvuldig stemmen op je eigen foto. We houden het graag een beetje eerlijk. Je vrienden en familie vragen om te stemmen is natuurlijk wel toegestaan.
 • Met je inzending geef je Frankrijk Puur het recht om de foto te gebruiken op onze website en social media. Waar mogelijk wordt daarbij je naam vermeld.

Wil je ons nieuwe boek bestellen?

Duizenden kilometers aan wandelpaden, de meest afwisselende landschappen: wat kies je dan? Om je op pad te helpen hebben we onze vijftig favoriete wandelgebieden in Frankrijk verzameld. Bij elke plek staan meerdere routes vermeld, we geven tips voor campings, hotels en accommodaties die zich specifiek op wandelaars richten en je krijgt praktische informatie die van pas komt bij het wandelen in Frankrijk. Klik hier om Wandelen in Frankrijk in onze webshop te kopen, of ga naar Libris, Bol.com of Standaard Boekhandel.

Leesfragment ‘Wandelen in Frankrijk’

Scroll naar boven
Close