Finistère

Finistère is een prachtig departement in het uiterste westen van Frankrijk. Deze streek biedt de mooiste landschappen van Bretagne, met gezellige dorpen en indrukwekkende rotskusten. Maak wandelingen over de kliffen door stukken van het Sentier des Douaniers te lopen of ga sfeer proeven in de vele leuke dorpen en steden, zoals Locronan, Quimper en Concarneau. Niet te missen bezienswaardigheden zijn de kapen bij het schiereiland van Crozon, de overblijfselen van de Atlantikwall en de hunebedden uit de prehistorie.

Close
Bladeren

Bonjour,

 
Leuk dat je onze website bezoekt. Hier vind je alle tips die we op onze reizen door Frankrijk verzameld hebben. Een handig startpunt is deze overzichtskaart. Wist je trouwens dat we ook drie mooie boeken over Frankrijk hebben uitgebracht? In Frankrijk Puur Roadtrips vind je prachtige routes voor met de auto, camper of motor. Niet te missen of je nu het hele land door wil trekken of een bepaalde streek gaat verkennen. En houd je van wandelen? Dan is ons boek Wandelen in Frankrijk wat voor jou.

Eerst even kennismaken met Frankrijk Puur? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis ebook met 10 roadtrips.

Meer over onze boeken

Laat deze pop-up niet meer zien