Elzas

De Elzas is een streek in Noordoost-Frankrijk, die in het oosten begrensd wordt door de Rijn en in het westen door de bergen van de Vogezen. De Elzas staat bekend vanwege de vele prachtige wijndorpen en wijngaarden, op de flanken van de Vogezen. Tot de hoogtepunten van de streek behoren verder de steden Straatsburg en Colmar. In de winter is de Elzas extra sfeervol vanwege de vele versieringen en kerstmarkten in de dorpen en steden. Bezienswaardigheden die je zeker moet zien zijn verder de tientallen kasteelruïnes en de overblijfselen van de Maginotlinie uit het begin van de twintigste eeuw.

Close
Bladeren

Bonjour,

 
Wat leuk dat je onze website bezoekt! Een handig startpunt is deze overzichtskaart. Wist je trouwens dat we ook mooie boeken over Frankrijk maken? In Frankrijk Puur Roadtrips vind je prachtige routes voor met de auto, camper of motor. En houd je van wandelen? Dan is ons boek Wandelen in Frankrijk wat voor jou. Onze reisgidsen helpen je op weg naar specifieke bestemmingen.

Gratis ebook

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en download ons ebook met 10 bijzondere roadtrips in Frankrijk ter waarde van € 7,50 helemaal gratis.

Laat deze pop-up niet meer zien