D

Domaine de Marque, mini-camping en gîtes aan de voet van de Pyreneeën

Ken je de Ariège al? Een prachtige streek met indrukwekkende natuur en leuke steden en dorpen. Om alle hoogtepunten van de omgeving te ontdekken is Domaine de Marque een ideaal vertrekpunt. Dit mooie vakantiedomein in Artigat biedt gîtes, gastenkamers en een kleinschalige camping.

Rust en ruimte, dat kun je hier vinden, met in de verte de heuvels en bergen van de Pyreneeën die aan de horizon opdoemen. Het ruim opgezette domein ligt aan de rand van het kleine dorp, tussen uitgestrekte weilanden en bossen. Artigat bevindt zich aan de route départementale van Toulouse naar Foix en is daardoor optimaal gelegen ten opzichte van de toeristische trekpleisters, zoals de bergen, Carcassonne, Mirepoix en Montségur.

Domaine de Marque is voor elke vakantieganger geschikt. Het domein beschikt namelijk over zowel twee ruime gîtes als drie gastenkamers, vier ingerichte safaritenten en zes vrije campingplaatsen. De boerderij, gîte les Andreous, biedt plaats aan zeven personen, en de andere gîte aan vier personen. De vakantiewoningen zijn van alle gemakken voorzien en hebben een eigen terras.

Op het terrein vind je bovendien een zwembad en is er genoeg te ondernemen voor jong en oud. Er zijn hangmatten om lekker te relaxen, er is een picknickplek, ruimte om te badmintonnen, tafeltennissen, en mogelijkheid om een kampvuur aan te steken en te barbecuen. Door de dochters van de Nederlandse eigenaren wordt ‘s zomers tweemaal per week knutselclub georganiseerd voor jonge kinderen. Ook kun je drie keer per week mee-eten met de table d’hôtes.

Zowel dichtbij als verder weg is er in deze streek veel te beleven. Een stukje verder ligt bijvoorbeeld het vestingstadje Carla-Bayle, met een heerlijk zwemmeertje. En heb je zin in dagtochtjes dan kun je eveneens je hart ophalen, met plekken als Carcassonne, Tarascon en Ax-les-Thermes en de grote stad Toulouse. Bovendien liggen er uitdagende wandelingen op je te wachten in de heuvels en bergen van de Ariège.

Wil je meer informatie over dit vakantiedomein, of direct boeken? Bekijk dan de website van Domaine de Marque.

Dit is een gesponsord bericht. Ook een gesponsorde post over jouw camping, vakantiehuis of vakantiepark op FrankrijkPuur.nl? Neem contact met me op!
Martijn

Bonjour! Ik ben Martijn, oprichter van Frankrijk Puur. Van jongs af aan kom ik graag in Frankrijk. Door mijn studie Franse Taal & Cultuur ben ik nog meer van het land en de Franse gewoontes gaan houden. Op Frankrijk Puur beschrijf ik onze ervaringen in Frankrijk en geef ik je tips voor leuke plekken.

Vragen, opmerkingen, tips? Neem contact op via martijn@frankrijkpuur.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *