Over Frankrijk Puur

door Martijn
Over Frankrijk Puur

Prachtige wandelingen door indrukwekkende natuur, eeuwenoude dorpjes en stadjes waar op elke hoek van de straat iets te ontdekken valt, onbekende plekjes in grote steden: dat noem ik het pure Frankrijk.

Ik ben Martijn Joosse, en neem je op mijn blog mee op ontdekkingsreis. Frankrijk Puur is geboren uit liefde voor het land waar ik al van jongs af aan kom. Door mijn studie Franse taal en cultuur is die passie alleen maar groter geworden. Hier geef ik je tips over pure plekjes in Frankrijk die je absoluut eens moet bezoeken. Ofwel uit eigen hand, omdat ik er ben geweest, ofwel op basis van waar ik anderen enthousiaste verhalen over hoor vertellen.

Het blog Frankrijk Puur werd eind 2014 opgericht. Inmiddels weten maandelijks gemiddeld meer dan 100.000 bezoekers deze website te vinden. Frankrijk Puur is dan ook uitgegroeid van een uit de hand gelopen hobby tot een volwaardige baan waar ik veel van mijn tijd aan besteed. Meerdere keren per jaar ga ik naar Frankrijk toe, op zoek naar nieuwe tips voor mooie wandelingen, fotogenieke dorpjes en bruisende steden.

Samenwerken
Ik werk regelmatig samen met bedrijven, campings, chambres d’hôtes en vakantieparken. Vaak is zo’n samenwerking in de vorm van een gesponsorde blogpost: een blog van 300-500 woorden met foto’s waarin een bedrijf, aanbieding of puur Frans (vakantie)plekje gepromoot wordt. De blogs worden verspreid onder de ruim 27.000 fans op Facebook, via de nieuwsbrief naar ruim 11.000 e-mailadressen en blijven voor onbepaalde tijd op de website staan.

Kijk hier voor een overzicht van eerder verschenen gesponsorde blogs.

Interesse in zo’n gesponsorde post? Neem contact op voor een prijsopgave.

Contact
Wil je samenwerken, heb je ideeën voor een leuke blog of heb je andere vragen of opmerkingen?

Neem contact op via martijn@frankrijkpuur.nl of vul onderstaand formulier in.

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Frankrijk Puur is een uitgave van Martijn Joosse Media, ingeschreven bij de KvK onder nummer 63029162.

Gratis Frankrijk-tips

Ontvang nieuwe tips van Frankrijk Puur in je mailbox