Contact

Wil je samenwerken, heb je ideeën voor een leuke blog of heb je andere vragen of opmerkingen? Ook vinden we het leuk om van je te horen wat je van deze site vindt als volger en lezer, dus stuur vooral eens een berichtje!

Neem contact op via bonjour@frankrijkpuur.nl.


Belangrijk voor adverteerders: betaalde linkvermeldingen worden op onze site altijd gemarkeerd als ‘nofollow’ en er staat bij het artikel vermeld dat het om een samenwerking gaat. Aan link-building verzoeken werken we niet mee. Bij een vermelding op Frankrijk Puur gaat het altijd om kwalitatief goede artikelen die door verspreiding via onze kanalen en een goede zoekmachine-optimalisatie een groot bereik krijgen onder de afgebakende doelgroep van Frankrijkliefhebbers en mensen die naar Frankrijk op vakantie gaan.

Frankrijk Puur is een uitgave van Martijn Joosse Media, ingeschreven bij de KvK onder nummer 63029162.

Postadres

Frankrijk Puur
Marinus Postlaan 50
8264 DR Kampen

Close
Bladeren

Bonjour,

 
Leuk dat je onze website bezoekt. Hier vind je alle tips die we op onze reizen door Frankrijk verzameld hebben. Een handig startpunt is deze overzichtskaart. Wist je trouwens dat we ook drie mooie boeken over Frankrijk hebben uitgebracht? In Frankrijk Puur Roadtrips vind je prachtige routes voor met de auto, camper of motor. Niet te missen of je nu het hele land door wil trekken of een bepaalde streek gaat verkennen. En houd je van wandelen? Dan is ons boek Wandelen in Frankrijk wat voor jou.

Eerst even kennismaken met Frankrijk Puur? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis ebook met 10 roadtrips.

Meer over onze boeken

Laat deze pop-up niet meer zien