Over Frankrijk Puur

door Martijn
A Muvrella

Prachtige wandelingen door indrukwekkende natuur, eeuwenoude dorpjes en stadjes waar op elke hoek van de straat iets te ontdekken valt, onbekende plekjes in grote steden: dat noem ik het pure Frankrijk.

Ik ben Martijn Joosse, en neem je op mijn blog mee op ontdekkingsreis. Frankrijk Puur is geboren uit liefde voor het land waar ik al van jongs af aan kom. Door mijn studie Franse taal en cultuur is die passie alleen maar groter geworden. Hier geef ik je tips over pure plekjes in Frankrijk die je absoluut eens moet bezoeken. Ofwel uit eigen hand, omdat ik er ben geweest, ofwel op basis van waar ik anderen enthousiaste verhalen over hoor vertellen.

Het blog Frankrijk Puur werd eind 2014 opgericht. Inmiddels weten maandelijks gemiddeld meer dan 100.000 bezoekers deze website te vinden. Frankrijk Puur is dan ook uitgegroeid van een uit de hand gelopen hobby tot een volwaardige baan waar ik veel van mijn tijd aan besteed. Meerdere keren per jaar ga ik naar Frankrijk toe, op zoek naar nieuwe tips voor mooie wandelingen, fotogenieke dorpjes en bruisende steden.

Samenwerken

Ik werk regelmatig samen met bedrijven, campings, chambres d’hôtes en vakantieparken. Vaak is zo’n samenwerking in de vorm van een gesponsorde blogpost: een blog van 300-500 woorden met foto’s waarin een bedrijf, aanbieding of puur Frans (vakantie)plekje gepromoot wordt. De blogs worden verspreid onder de ruim 27.000 fans op Facebook, via de nieuwsbrief naar ruim 14.000 e-mailadressen en blijven voor onbepaalde tijd op de website staan.

Kijk hier voor een overzicht van eerder verschenen gesponsorde blogs.

Interesse in zo’n gesponsorde post? Neem contact op voor een prijsopgave.

Social Media

Frankrijk Puur vind je ook op social media. Ik ben actief op Facebook (27.500 volgers), Pinterest (5.800 volgers) en Instagram (3.400 volgers).

Andere websites

Kijk ook eens op mijn andere websites: 
Fransefilms.nl
Bergwandelroutes.nl
ChristelijkeRomans.nl
eReadernieuws.nl
Mustreads.nl
Weekopvakantie.nl

Contact

Wil je samenwerken, heb je ideeën voor een leuke blog of heb je andere vragen of opmerkingen?

Neem contact op via martijn@frankrijkpuur.nl of vul onderstaand formulier in.

Frankrijk Puur is een uitgave van Martijn Joosse Media, ingeschreven bij de KvK onder nummer 63029162.

Postadres

Frankrijk Puur
Brahmslaan 13
2324 AC Leiden

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Accepteren Lees meer

Gratis Frankrijk-tips

Ontvang wekelijks nieuwe tips van Frankrijk Puur in je mailbox