Champagne-Ardennes

De Champagne-Ardennes is een mooie streek in Noordoost-Frankrijk met prachtige en veelzijdige natuur. Tot de bezienswaardigheden behoren onder meer sfeervolle dorpen en steden als Troyes en Reims, en uitgestrekte meren en bosgebieden. Een van de hoogtepunten is bijvoorbeeld het Lac du Der-Chantecoq, waar honderdduizenden kraanvogels verblijven, een deel het hele jaar door, een ander deel tijdens de jaarlijkse trek. Natuurlijk mag ook een fietstocht of wandeling door de wereldberoemde wijngaarden van de Champagne niet ontbreken.

Close
Bladeren

Bonjour,

 
Wat leuk dat je onze website bezoekt! Een handig startpunt is deze overzichtskaart. Wist je trouwens dat we ook mooie boeken over Frankrijk maken? In Frankrijk Puur Roadtrips vind je prachtige routes voor met de auto, camper of motor. En houd je van wandelen? Dan is ons boek Wandelen in Frankrijk wat voor jou. Onze reisgidsen helpen je op weg naar specifieke bestemmingen.

Gratis ebook

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en download ons ebook met 10 bijzondere roadtrips in Frankrijk ter waarde van € 7,50 helemaal gratis.

Laat deze pop-up niet meer zien