Chambres d’hôtes

Een chambres d’hôtes, de Franse term voor bed&breakfast of gastenkamers, is de ideale manier om meer van Frankrijk en de inwoners te ontdekken. Je overnacht bij mensen thuis, kunt vaak ook mee-eten met de table d’hôtes, en kunt ze op die manier allerlei tips voor bezienswaardigheden en leuke plekken in de buurt ontfutselen. Of je nu wilt logeren bij een Franse familie of bij Nederlanders in Frankrijk, er is voor elk wat wils.

Close
Bladeren

Bonjour,

 
Leuk dat je onze website bezoekt. Hier vind je alle tips die we op onze reizen door Frankrijk verzameld hebben. Een handig startpunt is deze overzichtskaart. Wist je trouwens dat we ook drie mooie boeken over Frankrijk hebben uitgebracht? In Frankrijk Puur Roadtrips vind je prachtige routes voor met de auto, camper of motor. Niet te missen of je nu het hele land door wil trekken of een bepaalde streek gaat verkennen. En houd je van wandelen? Dan is ons boek Wandelen in Frankrijk wat voor jou.

Eerst even kennismaken met Frankrijk Puur? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een gratis ebook met 10 roadtrips.

Meer over onze boeken

Laat deze pop-up niet meer zien