ArdècheAuvergne-Rhône-Alpes

Camping l’Ardèchois: fijne Nederlandse familiecamping aan een riviertje

Op zoek naar een middelgrote familiecamping, midden in de natuur, van alle gemakken voorzien, in het zuid-oosten van Frankrijk? Dan kun je niet om camping l’Ardèchois heen. Deze camping onder Nederlandse leiding heeft zo’n 110 ruime kampeerplaatsen op verschillende groene terrassen aan een riviertje.

De camping ligt in de heuvels ten westen van Valence, aan de D102 die de bochten van het riviertje Glueyre volgt. De campinggasten komen hier voor rust en ruimte, Camping l’Ardèchois ligt namelijk op 8 kilometer van het dichtstbijzijnde dorpje St. Sauveur-de-Montagut in een bosrijke omgeving.

Op het fraaie vakantiepark tref je onder meer een zwembad, speeltuin, minigolf, winkeltje en snackbar. Maar dat is nog niet alles, want in het riviertje dat langs de camping stroomt is het ook mogelijk om uitgebreid te spelen, vissen of zwemmen. In het hoogseizoen is er bovendien een (Nederlands) animatieteam voor de kinderen aanwezig. En voor de ouders: in de wijde omgeving kun je naar hartelust wandelen en fietsen. De leiding van de camping wijst je met veel plezier op leuke uitstapjes in de omgeving.

Er zijn ook diverse huuraccommodaties op camping L’Ardèchois. Zo kun je er heerlijk vakantie vieren in stacaravans vanaf zo’n 25m2 tot chalets van 85m2.

Meer informatie over deze camping of direct boeken? Klik dan door naar deze website.

534956_487980161255331_1948786234_n

Gratis ebook over Frankrijk

ABONNEER OP DE NIEUWSBRIEF MET FRANKRIJKTIPS EN ONTVANG EEN GRATIS EBOOK

Geef je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook interessant