Boot huren Frankrijk

Tip: huur een boot tijdens je vakantie in Frankrijk

Nog op zoek naar leuke dingen om te doen voor je volgende vakantie in Frankrijk? Ga dan eens een dagje varen met een boot! Online kun je nu heel eenvoudig bijvoorbeeld een motorboot, zeilboot of rubberboot huren. Op het platform SamBoat.nl vind je zowel particulieren als professionele verhuurders die hun boot voor je ter beschikking stellen. En het leuke is, je hoeft er geen ervaring te hebben want je kunt ook een boot inclusief schipper huren.

Het huren van een boot voor iedereen toegankelijk maken, of je nu al eerder gevaren hebt of niet, en of je over een vaarbewijs beschikt of niet. Dat is de filosofie achter SamBoat, enkele jaren geleden opgericht door twee Franse vrienden. Inmiddels zijn wereldwijd al meer dan 30.000 boten te huur via de website of de handige app voor je smartphone. Waarvan heel veel in Frankrijk! En sinds kort is er ook een Nederlandstalige versie van het platform zodat het nog eenvoudiger wordt om zelf een boot in Frankrijk te huren.

Dagje varen bij je vakantiebestemming

Op de website vul je eenvoudig de bestemming in waar je heen gaat, en je ziet direct welke boten er voor jou te huur zijn. Ga je bijvoorbeeld naar Saint-Malo in Bretagne en wil je graag een dagje of langer varen? Er liggen hier en in de nabije omgeving tientallen boten voor je klaar! Of ontdek de kust van Normandië met een boot. Op zoek naar zon-garantie? Tijdens je vakantie in Zuid-Frankrijk is het ook heel eenvoudig om een boot te huren. Bijvoorbeeld in de buurt van Perpignan, rondom de Camargue of Nice. Ook een leuk idee: ontdek de Calanques bij Marseille per boot. Lekker genieten van het rustgevende gekabbel van de golven, in combinatie met de schitterende uitzichten op de rotskusten, wat wil je nog meer?

Het fijne van SamBoat is verder dat je je geen zorgen hoeft te maken over verzekeringen of de staat van de boot, en de betaling verloopt volledig online. Als je via de website een boot huurt weet je zeker dat alles goed geregeld is. Een aantal van de boten wordt bovendien door lokale vertegenwoordigers gecertificeerd. Wil je ultiem relaxen, dan huur je gewoon een boot inclusief schipper. En heb je zelf al veel ervaring met zeilen of een motorboot besturen, dan kun je de Franse wateren helemaal op eigen gelegenheid verkennen. Duur hoeft het niet te zijn, want er zijn al boten beschikbaar vanaf enkele tientjes per dag.

Ook zelf een boot huren? Ga dan naar SamBoat.nl en zoek een boot op jouw bestemming!

Actie: Boek voor 30 mei 2019 een boot voor minimaal 200,- euro, voer de kortingscode SAMPUUR30 in, en je ontvangt 30,- euro korting op de huurprijs van een boot!

Deze blog is geschreven in samenwerking met SamBoat. Ook samenwerken met FrankrijkPuur.nl? Neem contact met me op!

Gratis ebook over Frankrijk

ABONNEER OP DE NIEUWSBRIEF MET FRANKRIJKTIPS EN ONTVANG EEN GRATIS EBOOK

Geef je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook interessant