Auvergne-Rhône-AlpesDrôme

Boerencamping met prachtig uitzicht in de Drôme

Ze bestaan nog: van die heerlijk verstilde plekjes waar je in alle rust kunt genieten van al het moois dat Frankrijk te bieden heeft. De kleine camping met gîtes op de boerderij van La Perrière in de Drôme Provençale, nabij Rémuzat, is er zo een.

De boerderij ligt tegen de helling aan en biedt zo een weids uitzicht over de vallei in de heuvels tussen Gap en Montélimar. Dit rustige deel van de streek Les Baronnies heeft een heel eigen sfeer en uitstraling, en een authentiek karakter dat in de loop der tijd bewaard is gebleven. De camping heeft 6 kampeerplekken en is uitgerust met een sanitairgebouwtje met warm water, wasmachine en diepvriezer. In het zwembad kun je na een dag wandelen heerlijk bijkomen en genieten van de ondergaande zon.

Daarnaast zijn er twee gîtes op de boerderij te vinden, een voor 4 tot 8 personen en een voor 5 personen. Het gaat om twee bijgebouwen die zijn omgetoverd tot comfortabel verblijf.

Om het geheel af te maken vind je op de boerderij ook een klein winkeltje waar je de huisgemaakte producten van eigenaren Josiane en Alain kunt kopen, zoals verschillende confituren, notenolie en lavendel.

Meer informatie over deze rustige camping vind je op de website.

UPDATE: de camping is inmiddels helaas gesloten, er zijn nog wel een drietal gîtes te huur op het domein.

drome-camping-3

(Foto’s: La Drome Tourisme)

Gratis ebook over Frankrijk

ABONNEER OP DE NIEUWSBRIEF MET FRANKRIJKTIPS EN ONTVANG EEN GRATIS EBOOK

Geef je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook interessant