Boerencamping met prachtig uitzicht in de Drôme

14846 keer gelezen

Ze bestaan nog: van die heerlijk verstilde plekjes waar je in alle rust kunt genieten van al het moois dat Frankrijk te bieden heeft. De kleine camping met gîtes op de boerderij van La Perrière in de Drôme Provençale, nabij Rémuzat, is er zo een.

advertentie

De boerderij ligt tegen de helling aan en biedt zo een weids uitzicht over de vallei in de heuvels tussen Gap en Montélimar. Dit rustige deel van de streek Les Baronnies heeft een heel eigen sfeer en uitstraling, en een authentiek karakter dat in de loop der tijd bewaard is gebleven. De camping heeft 6 kampeerplekken en is uitgerust met een sanitairgebouwtje met warm water, wasmachine en diepvriezer. In het zwembad kun je na een dag wandelen heerlijk bijkomen en genieten van de ondergaande zon.

Daarnaast zijn er twee gîtes op de boerderij te vinden, een voor 4 tot 8 personen en een voor 5 personen. Het gaat om twee bijgebouwen die zijn omgetoverd tot comfortabel verblijf.

Om het geheel af te maken vind je op de boerderij ook een klein winkeltje waar je de huisgemaakte producten van eigenaren Josiane en Alain kunt kopen, zoals verschillende confituren, notenolie en lavendel.

Meer informatie over deze rustige camping vind je op de website.

drome-camping-3

(Foto’s: La Drome Tourisme)

Accommodatie in Frankrijk

Op zoek naar een sfeervol huisje, fijne camping, hotel of chambres d'hôtes in Frankrijk? Via de partners van Frankrijk Puur vind je snel aanbiedingen van vakantiehuisjes en campings in Frankrijk.
Klik hier voor vakantiehuisjes
Klik hier voor campings
Klik hier voor hotels en bed & breakfasts/chambres d'hôtes

Lees ook:

3 reacties

Meester 5 juni 2017 - 16:37

Kun je ook verblijven met je caravan

Reply
Femke Vrieling 3 september 2017 - 10:22

Bonjour

Estce que vous etes encore ouvert?

Reply
Danique 28 augustus 2018 - 13:55

Deze camping is echt geweldig. Helaas vertelde de eigenaar ons dat dit het laatste jaar is van de camping. Ze gaan met pensioen en alleen de huisjes zullen nog verhuurd worden. Helaas!

Reply

Plaats een reactie

Gratis Frankrijk-tips

Ontvang nieuwe tips van Frankrijk Puur in je mailbox