Laat je meeslepen door de onweerstaanbare charme van Frankrijk…

Stel je voor: de zilte wind in je haren terwijl je langs de ruige kusten van Normandië wandelt. De geur van versgebakken croissants in een charmant dorpje in de Dordogne. Het adembenemende uitzicht op de besneeuwde toppen van de Pyreneeën, terwijl je geniet van een glas lokale wijn.

Met Frankrijk Puur reis je niet zomaar, je ervaart de essentie van het land. Vergeet de gebaande paden, de overvolle toeristenstromen. Wij nemen je mee naar bekende en onbekende parels, en gaan op zoek naar het authentieke Frankrijk.

Open de pagina’s van onze boeken en:

  • Dwaal door glooiende landschappen en pittoreske dorpjes in ‘Frankrijk Puur‘. In dit boek ontdek je 50 bestemmingen die je meenemen naar de ziel van het land. Van charmante dorpjes tot imposante steden, van uitgestrekte wijngaarden tot ongerepte natuurgebieden: hier vindt elke reislustige geest inspiratie. De prachtige fotografie en handige tips maken dit boek tot een onmisbaar startpunt voor jouw reis.
  • Ga op avontuur met ‘Frankrijk Puur Roadtrips‘. Ga met ons op pad langs 50 routes door heel Frankrijk. Met onze gedetailleerde routebeschrijvingen, GPS-bestanden en handige tips ervaar je het land op een unieke manier. Of je nu kiest voor een rondreis met de camper, motor of auto of verblijft op één vaste plek, hier vind je alles voor een onvergetelijke roadtrip.
  • Ontdek de ongerepte natuur en beeldschone dorpen te voet met ‘Wandelen in Frankrijk‘. Ontdek de mooiste wandelpaden van Frankrijk! In dit boek vind je 50 schitterende bestemmingen met meer dan 120 wandelroutes, inclusief GPS-bestanden. Van eenvoudige wandelingen tot uitdagende trektochten, er is voor ieder wat wils. De tips voor campings, wandelaccommodaties en hotels maken jouw wandelvakantie compleet.

Ontdek ook onze nieuwste reisgidsenserie:

Droom jij al van je volgende bestemming in Frankrijk? Onze reisgidsen zijn jouw perfecte metgezel tijdens je avontuur in Frankrijk. We nemen je mee naar onze ontdekkingen, delen praktische, persoonlijke tips en afwisselende activiteiten en bezienswaardigheden voor een onvergetelijke vakantie. Dwaal met ons door eeuwenoude abdijen en over sfeervolle marktjes, neem een duik op de mooiste zwemplekken, weg van de massa en sluit je dag af met een goed glas wijn in de lokale auberge.