De mooiste bestemmingen voor je vakantie in Frankrijk

Vakantiestreken

Frankrijk is een divers land: bergen, heuvels, strand, eindeloze vlaktes, bossen, meren… Elke streek in Frankrijk heeft weer z’n eigen aantrekkingskracht. Via de verwijzingen hieronder vind je snel alle blogs over de verschillende vakantieregio’s in het land en ontdek je onze tips.

Steden

Heb je zin in een bijzondere stedentrip? Door heel Frankrijk heen vind je schitterende steden boordevol historie. Maar ook als je komt voor hippe barretjes en restaurantjes, interessante musea, grootse parken of gezellige winkelstraatjes dan zit je in de Franse steden goed. Kies een leuke stad uit en ontdek al onze blogs op Frankrijk Puur over jouw favoriete stad.

Staat jouw favoriet er niet tussen? Bekijk dan eens deze Dorpen & Steden.

Frankrijk Puur Roadtrips
Reis met ons mee dwars door Frankrijk, van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de hoogvlaktes van de Cevennen tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes en tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden.
Bestel hier ons inspiratieboek over Frankrijk »

Welke streek ligt waar?

Even vergeten waar precies die ene streek in Frankrijk nu ook al weer ligt? We hebben een handig kaartje gemaakt met een overzicht van de meest populaire streken.

Poster ‘France’ – Landkaart van Frankrijk
Zoek je inspiratie voor je volgende vakantiebestemming, weet je niet precies waar die Franse stad of regio ligt of wil je gewoon iedere dag wegdromen naar Frankrijk? Met deze poster aan je muur komt dat helemaal goed. Het is een unieke print, want hij is handgetekend door Marita. Je kunt hem zo ophangen of neerzetten, maar uiteraard ook inlijsten. Gedrukt op stevig 300-grams Biotop-papier (A4-formaat).
Bestel hier onze poster ‘France’ »
Close

Ontvang een gratis ebook over Frankrijk

Schrijf je net als 22.822 anderen in voor onze nieuwsbrief en download het ebook '10 roadtrips in Frankrijk' twv €7.50 helemaal gratis