Adverteren voor je camping, vakantiehuis, chambres d’hôtes of bedrijf

Wil je ook tienduizenden bezoekers per maand bereiken met je vakantiehuis, camping, chambres d’hôtes, hotel of ander bedrijf of organisatie? Dan is adverteren op Frankrijk Puur een goed idee. Jouw accommodatie of bedrijf komt hier direct onder de aandacht van mensen die interesse in Frankrijk hebben. 

De bezoekers van Frankrijk Puur zijn mensen die op zoek zijn naar reisinspiratie (waar zijn de leukste dingen te doen en de mooiste bezienswaardigheden te zien) en mensen die Frankrijk een warm hart toedragen. Naast praktische informatie over bestemmingen en accommodaties geven we door onder meer onze boeken en recepten mensen ook de mogelijkheid om het Frankrijkgevoel gewoon in Nederland of Vlaanderen in huis te halen.

Gesponsorde blog

Wij werken regelmatig samen met bedrijven, campings, chambres d’hôtes en vakantieparken. Vaak is zo’n samenwerking in de vorm van een gesponsorde blogpost: een blog van 300-500 woorden met foto’s waarin een bedrijf, aanbieding of puur Frans (vakantie)plekje gepromoot wordt. De blogs worden verspreid onder de ruim 28.200 fans op Facebook, via de nieuwsbrief waar ruim 25.000 mensen zich voor hebben aangemeld, en ze blijven voor onbepaalde tijd op de website staan.

Naast een volledige gesponsorde blog plaatsen we ook regelmatig lijstjes met bijvoorbeeld campings, accommodaties of webshops waarin jouw bedrijf kan worden opgenomen.

Kijk hier voor een overzicht van eerder verschenen gesponsorde blogs.

Belangrijk: betaalde linkvermeldingen worden op onze site altijd gemarkeerd als ‘nofollow’ en er staat bij het artikel vermeld dat het om een samenwerking gaat. Aan link-building verzoeken werken we niet mee. Bij een vermelding op Frankrijk Puur gaat het altijd om kwalitatief goede artikelen die door verspreiding via onze kanalen en een goede zoekmachine-optimalisatie een groot bereik krijgen onder de afgebakende doelgroep van Frankrijkliefhebbers en mensen die naar Frankrijk op vakantie gaan.

Interesse in een samenwerking met Frankrijk Puur? Neem contact op via bonjour@frankrijkpuur.nl of vul onderstaand formulier in.

[contactformx]

Close
Bladeren

Bonjour,

 
Wat leuk dat je onze website bezoekt! Een handig startpunt is deze overzichtskaart. Wist je trouwens dat we ook mooie boeken over Frankrijk maken? In Frankrijk Puur Roadtrips vind je prachtige routes voor met de auto, camper of motor. En houd je van wandelen? Dan is ons boek Wandelen in Frankrijk wat voor jou. Onze reisgidsen helpen je op weg naar specifieke bestemmingen.

Gratis ebook

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en download ons ebook met 10 bijzondere roadtrips in Frankrijk ter waarde van € 7,50 helemaal gratis.

Laat deze pop-up niet meer zien