Bonjour!

Je merkt aan alles dat de zomervakantie weer dichterbij komt. Ik krijg steeds meer vragen van volgers van mijn blog om tips voor leuke campings, en daarom heb ik deze week weer een lijstje gemaakt met 10 campings op de mooiste plekjes. Dit keer in de Provence, een van de populairste streken van het land.

Maar er zijn nog veel meer mooie streken in Frankrijk. Ken je bijvoorbeeld de Cevennen al? Daar was ik een paar jaar geleden, en toen schreef ik een blog over leuke dingen die je er kunt doen. Je vindt een link naar de blog onderaan deze nieuwsbrief!

À bientôt,
Martijn

10 schitterend gelegen campings in de Provence

10 schitterend gelegen campings in de Provence

Wie er eenmaal geweest is wil er meteen weer heen: de Provence, die prachtige streek in Zuidoost-Frankrijk met glooiende heuvels, lavendelvelden en schilderachtige dorpjes die liggen te stralen in de zinderende zon. Op zoek naar een mooie camping in de Provence? In deze blog zet ik een aantal mooie campings voor je op een rijtje!
Lupiac, geboortedorp van d'Artagnan

Lupiac, geboortedorp van d'Artagnan

D'Artagnan, de illustere musketier die bekend is geworden door het boek van Alexandre Dumas, staat overal in het departement Gers op een voetstuk. Maar waar ze in het bijzonder zijn nagedachtenis eren is in het dorpje Lupiac, een kleine veertig kilometer ten westen van Auch. Hij werd geboren als Charles de Batz Castelmore, in een klein kasteel net buiten het …
Wat te doen in de Cevennen?

Wat te doen in de Cevennen?

Les Cévennes, een veelzijdige bestemming in het midden van Zuid-Frankrijk. Een streek met veel natuur, een ruig landschap van groen beboste hellingen, ruige riviertjes en rotsachtige dalen. Een streek ook van uitersten, met 's winters veel kans op sneeuw en 's zomers vaak een overheersende droogte. De Cevennen is een streek waar de mens zich nog lang door het ritme …
ebooks-onder
bergwandelroutes

Bergwandelroutes.nl

Hou je van wandelen in de bergen? Neem dan ook eens een kijkje op mijn website Bergwandelroutes.nl, voor leuke tips van wandelroutes!

Meer Frankrijkinspiratie?


Volg Frankrijk Puur ook op Facebook, Instagram en Pinterest!
facebook twitter instagram pinterest