Bonjour!


Wat fijn om te merken dat zoveel mensen Frankrijk Puur volgen! Meer dan 200 mensen namen al de moeite om mijn enquête in te vullen. Bedankt! Ik heb al veel inspiratie gekregen van de ideeën en vind het superleuk om de complimenten en verbeterpunten voor Frankrijk Puur te lezen. Heb je de enquête nog niet ingevuld? Je helpt me er enorm mee om dit nog even te doen!

Voor mij staat er dit jaar nog één Frankrijkreisje op de planning, een lang weekend Parijs. Heb je nog tips voor leuke en pure plekjes in de Franse hoofdstad? Laat het me dan weten!

À bientôt,
MartijnRoadtrip langs de westkust van Corsica

Roadtrip langs de westkust van Corsica, van Calvi naar Porto

Corsica heeft veel indrukwekkende kusten, maar die aan de westkant van het eiland is misschien wel de mooiste. En er is een hele leuke route om deze kust te ontdekken. Slingerend langs prachtige baaien, indrukwekkende schiereilandjes en hoge rotskliffen brengt de weg je van het stadje Calvi in het noorden naar het in een baai …
Alençon

Alençon, gemoedelijke stad in Normandië

Op zoek naar een leuke stad voor een overnachting of zelfs een weekendje weg? Dan heb ik een mooie tip voor je. De Normandische stad Alençon ligt midden in een streek met prachtige natuur en ook in de stad zelf is veel te beleven. Genieten van de rustige en gezellige sfeer kan op een van de terrasjes, en houd je …
6 heerlijke campings aan de Franse Atlantische Kust

6 heerlijke campings aan de Franse Atlantische Kust

De Franse Atlantische kust is een populaire bestemming voor de zomervakantie. Dat is niet zo gek, want je kunt er prima genieten van de zon, de zee, de warmte, en vooral ook van de mooie plekjes. Rust uit aan het strand, bezoek een leuk dorpje of stadje, maak een mooie wandeling of fietstocht door de natuur, wat wil je nog …
bergwandelroutes

Bergwandelroutes.nl

Hou je van wandelen in de bergen? Neem dan ook eens een kijkje op mijn website Bergwandelroutes.nl, voor leuke tips van wandelroutes!

Reisgids Gorges du Verdon

De Gorges du Verdon: misschien wel het mooiste stukje Frankrijk! In dit ebook neem ik je mee naar dit prachtige gebied en vertel ik je al mijn tips voor de mooiste wandelingen, dorpjes, activiteiten en restaurantjes.

Bestel dit ebook

Reisgids Hoogtepunten van de Auvergne

De Auvergne: een afwisselend, bergachtig gebied met prachtige natuur en leuke dorpjes en steden. Het is een van mijn lievelingsgebieden in Frankrijk, en in dit ebook deel ik al mijn tips voor deze streek met je.

Bestel dit ebook

Meer Frankrijkinspiratie?


Volg Frankrijk Puur ook op Facebook, Instagram en Pinterest!
pin
Frankrijk Puur
Brahmslaan 13
2324 AC Leiden