Bonjour!


Vier jaar geleden kreeg ik het idee voor Frankrijk Puur. Een blog waar ik mijn liefde voor Frankrijk zou kunnen delen met andere liefhebbers van dit land, met persoonlijke verhalen over de leukste bestemmingen en de mooiste foto's. De afgelopen vier jaar is Frankrijk Puur uitgegroeid tot een plek waar ik niet alleen zelf mijn passie kwijt kan, maar waar bezoekers elkaar ook tips geven en verhalen uitwisselen over dit prachtige land. Dát is waarom Frankrijk Puur om draait: samen op zoek naar de mooiste, puurste plekken van Frankrijk.

Omdat ik erg benieuwd ben naar wat je van de site vindt, heb ik een korte vragenlijst opgesteld. Ik zou het leuk vinden als je deze zou willen invullen!

Klik hier om naar de vragenlijst te gaan.

À bientôt,
Martijn

PS. Volg je me trouwens al op Instagram? Dagelijks leuke foto's van Frankrijk!

Sant'Antonino

Sant'Antonino, dorpje op een heuveltop op Corsica

Corsica zit vol met leuke oude dorpjes. En dan met name de streek Balagne in het noordwesten van het eiland. Wanneer je daar rondrijdt, passeer je om de haverklap schattige minuscule eeuwenoude dorpjes. Het zijn er zelfs teveel om allemaal te bekijken. En sommigen zijn ook weinig meer dan wat nauwe straatjes en een kerkje, tegen de berghellingen aangeplakt. Maar …
Gorges de l'Ardèche

Roadtrip door de Gorges de l'Ardèche

Er zijn gorges genoeg in Frankrijk, maar een paar steken er bovenuit qua schoonheid. In het voorjaar van 2017 ontdekte ik al de Gorges du Verdon, dit keer is het tijd voor de Gorges de l'Ardèche. Minder ruig en desolaat, maar ook vol met verrassende uitzichtspunten. De Gorges de l'Ardèche heeft een grote aantrekkingskracht op toeristen: de weg die erlangs …
De Dordogne

10 kleinschalige vakantieparken in Frankrijk

Lekker ontspannen in Frankrijk, dat kan op heel veel plekken. Heb je zin in een vakantie waar gezelligheid, sfeer, kleinschaligheid en rust voorop staan? Ga dan eens niet naar een van die mega-vakantieparken met honderden huisjes, bungalows, tenten of chalets, maar kies voor een klein vakantiepark. Ik zocht tien kleinschalige, kindvriendelijke vakantieparken met gîtes, vakantiehuisjes of tenten in Frankrijk voor …
bergwandelroutes

Bergwandelroutes.nl

Hou je van wandelen in de bergen? Neem dan ook eens een kijkje op mijn website Bergwandelroutes.nl, voor leuke tips van wandelroutes!

Reisgids Gorges du Verdon

De Gorges du Verdon: misschien wel het mooiste stukje Frankrijk! In dit ebook neem ik je mee naar dit prachtige gebied en vertel ik je al mijn tips voor de mooiste wandelingen, dorpjes, activiteiten en restaurantjes.

Bestel dit ebook

Reisgids Hoogtepunten van de Auvergne

De Auvergne: een afwisselend, bergachtig gebied met prachtige natuur en leuke dorpjes en steden. Het is een van mijn lievelingsgebieden in Frankrijk, en in dit ebook deel ik al mijn tips voor deze streek met je.

Bestel dit ebook

Meer Frankrijkinspiratie?


Volg Frankrijk Puur ook op Facebook, Instagram en Pinterest!
pin
Frankrijk Puur
Brahmslaan 13
2324 AC Leiden