Bonjour beste lezer,

Wat leuk om te merken dat jullie ook zo enthousiast zijn over onze nieuwe reisgidsen! Welke streek gaat er aan kop in de voorverkoop denk je, Dordogne, Pyreneeën Oost of Normandië Westkust? In onze volgende nieuwsbrief zullen we dat verklappen.

Normaal versturen we onze nieuwsbrief op maandag, maar deze week hebben we een extra mail. We willen je namelijk de kans geven om op tijd je reisgids te bestellen, zodat je 'm straks als een van de eersten in huis hebt. Bovendien mag je met ons meedenken: wat kunnen we nog verbeteren aan de gidsen, nieuwsbrief en website? Laat het ons weten via frankrijkpuur.nl/enquete. Op 1 maart trekken we uit alle inzendingen 2 winnaars die het aankoopbedrag van hun reisgids(en) terugkrijgen.

Merci voor jullie enthousiasme!

De nieuwe reisgidsen

Ga met ons mee op reis naar...

Normandië Westkust

Verken de landingsstranden van D-Day, struin door schilderachtige dorpjes met vakwerkhuizen in Pays d’Auge of maak wandelingen langs de ruige kliffen van het schiereiland Cotentin. Ook de rustige binnenlanden van Calvados en Manche komen aan bod.

Dordogne

Wandel door charmante dorpen en steden als Beynac-et-Cazenac, Brantôme en Bergerac, geniet van weidse uitzichten, verdiep je in de fascinerende geschiedenis van kastelen, grotten en kerken, en kom tot rust op de mooiste plekken in de natuur.

Pyreneeën Oost

Ontdek de eigenzinnige Catalaanse cultuur in de Pyrénées-Orientales, verken lieflijke dorpen en historische steden of duik in de indrukwekkende natuur van Ariège. Zowel de hoogtepunten als de minder bekende plekken van Pyrénées-Orientales en Ariège komen aan bod.
In deze reisgidsen geven we je al onze tips voor een onvergetelijk verblijf:
♦︎ De mooiste bezienswaardigheden
♦︎ Wandelroutes en fietstochten
♦︎ Bijzondere roadtrips
♦︎ Markten die je niet mag missen
♦︎ Evenementen en festivals
♦︎ Leuke activiteiten en zwemplekken
♦︎ Campings, hotels en chambres d’hôtes
♦︎ Wat te doen in een week & top-5 met kinderen
♦︎ Ruimte voor notities en to-dolijstjes

Paperback, 144 pagina's (Dordogne 128 pagina's), formaat 16x21,5

Waarom alvast jouw exemplaar reserveren?

Misschien weet je nog niet zeker of je dit jaar naar een van de bestemmingen van de nieuwe reisgidsen gaat. Of denk je: ik koop het wel als ik bijna weg ga. Toch willen we je vragen om alvast een of meerdere reisgidsen te reserveren. Op die manier kunnen wij beter inschatten hoeveel exemplaren we ervan moeten laten drukken. Bovendien weet je dan zeker dat je er straks een in handen hebt. Wil je nu nog niet bestellen, maar denk je dat later dit jaar wel te gaan doen? Laat het ons dan ook zeker even weten! Bestel je het liever via de boekhandel? Ook dat is mogelijk.

Over Frankrijk Puur

Misschien volg je ons al jaren, of ben je net nieuw? We vertellen graag wat meer over onszelf.

Wij zijn Martijn en Marita, en reizen met onze zoons (2 en 0 jaar) door Frankrijk. We gaan er meerdere keren per jaar op uit om de fijnste en mooiste plekjes van het land te bezoeken en alle tips over bestemmingen en reizen door Frankrijk te delen op de website, in onze boeken en op social media. Wij gaan voor jou op zoek naar het ‘Frankrijk Puur’-gevoel in bekende en onbekende streken, van kleine dorpen tot grote steden, van het laagland tot de hoogste bergen. We proberen toeristische hotspots te vermijden, en als we er toch eens komen geven we je tips om er zo rustig mogelijk van te kunnen genieten of onontdekte kanten te laten zien. Frankrijk Puur is onze voornaamste bron van inkomsten, dus wil je ons ondersteunen? Koop dan onze boeken, of boek een accommodatie via een van de links op onze website.