Bonjour beste lezer,

Vanaf vandaag kun je onze nieuwe reisgidsen bestellen. Ga met ons mee op reis naar het departement Dordogne, de westkust van Normandië (Manche en Calvados) en de oostelijke Pyreneeën (Ariège en Pyrénées-Orientales). We geven je al onze tips voor een onvergetelijke vakantie. Ontdek bijvoorbeeld de mooiste dorpen en bezienswaardigheden, routes, sfeervolle markten, leuke activiteiten en zwemplekken.

Reserveer nu jouw exemplaar om er zeker van te zijn dat je het half april in huis hebt. De boeken worden in de tweede week van april verzonden.

Bon voyage,

Martijn & Marita
Vacances de charme: sfeervolle vakantiehuizen in Provençaalse dorpen

Vacances de charme: sfeervolle vakantiehuizen in Provençaalse dorpen

Ben je ook zo'n fan van het leven in een charmant Provençaals dorp? De natuurstenen huisjes met kleurrijke luiken en oranje dakpannen, de klaterende fonteinen op verscholen pleintjes, de platanen en cipressen, de geur van lavendel en tijm... De vakantiehuizen van Vacances de charme liggen in kleine dorpen aan de voet van de Mont Ventoux en vormen een rustige uitvalsbasis …

Nieuw: Reisgidsen van Frankrijk Puur

Ga met ons mee op reis
De reisgidsen van Frankrijk Puur zijn je ideale metgezel tijdens een verblijf in Frankrijk. Overzichtelijk en praktisch, diepgaand zonder in de details te verdwalen, met veel foto’s die een goed beeld van de bestemming geven. Alle reisgidsen zijn gebaseerd op onze eigen ervaringen in Frankrijk. Ze zijn bestemd voor een breed publiek, of je nu solo, met je partner of als gezin deze streek wil verkennen. Dankzij de afwisselende activiteiten en bezienswaardigheden die een plekje in de gidsen gekregen hebben, bieden ze inspiratie voor jong en oud.
Bergen en zee combineren - Corsica

Bergen en zee combineren? Hier moet je zijn

"Help! Mijn partner en kinderen willen graag naar het strand op vakantie, terwijl ik eigenlijk liever naar de bergen ga. Wat te doen?" Regelmatig belandt er een vraag als deze in onze mail. Wij vinden het zelf ook altijd wel leuk om wat af te wisselen tussen een mooie bergwandeling en een rustige dag aan het strand of in een …
Provins

Provins, ommuurde middeleeuwse marktplaats

Toen we in de zomer van 2021 vanuit Zuidwest-Frankrijk terug naar Nederland reisden, wilden we wel eens een keer rechtsom Parijs in plaats van via Normandië, zoals we eerder al eens deden. Als je aan de oostkant Parijs passeert, vind je haast automatisch de schitterende stad Provins op je weg. Na het zien van enkele foto's van de indrukwekkende stadsmuren …

Webshop

In de webshop kun je onze reisboeken, ansichtkaarten en posters bestellen. Bij een bestelling vanaf € 30,- profiteer je automatisch van gratis verzending in onder meer Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg. Bestel je op werkdagen voor 17.00 uur, dan versturen we het dezelfde dag nog.

Frankrijk Puur Roadtrips

Je kent het waarschijnlijk wel: er zijn zoveel bijzondere plekken in Frankrijk, hoe bepaal je nu waar je echt naar toe moet? In ons boek helpen we je op weg. Je krijgt kant-en-klare reisroutes naar de mooiste plekken. Zo kun je direct van start. Maar we geven bij elke route ook veel tips om de reis uit te breiden. Op die manier kun je in je eigen tempo het Franse land verkennen.

Wandelen in Frankrijk

Duizenden kilometers aan wandelpaden, de meest afwisselende landschappen: Frankrijk is hét wandelland. In dit boek vind je vijftig van onze favoriete bestemmingen in het hele land waar je de mooiste wandelingen kunt maken. Bij elke wandelplek staan meerdere routes vermeld en je krijgt aanbevelingen voor campings, hotels en accommodaties die zich specifiek op wandelaars richten.

Overzichtskaart

Ontdek al onze tips op de interactieve overzichtskaart.

Populaire streken op Frankrijk Puur


Onze tips voor accommodaties


Met deze tips voor accommodaties haal je het meeste uit je vakantie in Frankrijk. Waar ben je naar op zoek?

- Campings
- Natuurcampings

Kortingsacties:
- Nederlandstalige vakantieparken

Postadres:
Frankrijk Puur
Marinus Postlaan 50
8264 DR Kampen
bonjour@frankrijkpuur.nl
facebook twitter instagram pinterest