Bonjour,

Eerst maar even een leuk nieuwtje, vandaag passeren we namelijk de grens van 3.000 verkochte exemplaren van Frankrijk Puur Roadtrips. Wat fijn dat al zoveel mensen onze routes door Frankrijk ontdekt hebben en de komende tijd op weg gaan aan de hand van het boek!

Verder lees je in deze nieuwsbrief over een schilderachtig dorp aan de Middellandse Zee en een prachtig vakantiedomein in de Morvan dat te koop staat...

À bientôt,
Martijn & Marita

Van onze partners

Nieuwe_adv_FranceComfort
Op zoek naar een comfortabel vakantiehuis op een Nederlandstalig park? FranceComfort beheert en verhuurt in Frankrijk vakantieparken die net wat meer comfort hebben dan gemiddeld.

Er is bovendien geld-terug-garantie: Als er tijdens de vakantieperiode een negatief reisadvies is, dan krijg je je geld voor die periode terug, binnen 2 weken. Boek dus nu met een veilig gevoel je favoriete vakantie mét kortingen tot wel 25%.
huttopia-camping-gorges-du-verdon-accueil-locatifs
Huttopia: genieten van de buitenlucht en de ruimte, leven midden in de natuur, terug naar de basis, frisse lucht en genieten van activiteiten en ontdekkingen in het hart van de mooiste streken van Frankrijk.

Tot 27 juni krijg je met de kortingscode SOLEIL21 de vijfde nacht gratis bij een boeking van minimaal vier nachten op 30 Huttopia-campings, op een verblijf van 6 juni tot 8 juli 2021. Klik hier voor meer informatie over deze actie.

De boeken van Frankrijk Puur

Frankrijk Puur Roadtrips

In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes, voorzien van tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. De routes variëren in lengte van een tot zes dagen en kunnen gemakkelijk uitgebreid worden.

Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Op werkdagen voor 17.00 besteld, dezelfde dag verzonden. Het boek past door de brievenbus.

cover-hardcover-pumbo

Frankrijk Puur

Frankrijk is een land dat blijft verrassen. Ga mee op reis langs fotogenieke dorpjes en weidse vergezichten, monumentale gebouwen en indrukwekkende natuurverschijnselen. Frankrijk Puur neemt je mee door bekende én onbekende streken, op zoek naar het pure Frankrijk.Op werkdagen voor 17.00 besteld, dezelfde dag verzonden. Het boek past door de brievenbus.

Meer Frankrijkinspiratie?


Volg Frankrijk Puur ook op Facebook, Instagram en Pinterest!
Postadres:
Frankrijk Puur
Marinus Postlaan 50
8264 DR Kampen
facebook twitter instagram pinterest