logo-nieuw-wit
Bonjour,

Nu de wintertijd weer is ingegaan, is het hoog tijd om je verlanglijstje voor Sinterklaas of Kerst op te stellen. Natuurlijk hebben wij daar de perfecte tips voor: onze boeken over Frankrijk. Voor wie aan een budget gebonden is van twintig euro, er zijn nog een beperkt aantal exemplaren van de tweede druk van Frankrijk Puur Roadtrips beschikbaar voor slechts € 20,-. Wees er wel snel bij, want op=op, er zijn er nog ongeveer 100 over. De vernieuwde derde druk is te bestellen voor de normale prijs van € 25,-.

Bon voyage et à bientôt,
Martijn & Marita

Mosselen eten in Barfleur

Het vissersplaatsje Barfleur is er een om in te lijsten. Je vindt dit dorp aan de noordoostkant van het schiereiland Cotentin, aan het eind van de Val de Saire. Het heeft mooie bezienswaardigheden zoals een zeventiende-eeuwse kerk, enkele middeleeuwse stenen huizen, en een schilderachtige vuurtoren. Maar vooral de ligging en de kades aan de natuurlijke baai zijn de troeven van …
voor-mockup-vierkant

Nieuwe kaart en poster: La montagne en hiver

We hebben weer een nieuwe (kerst)kaart in onze webshop. Dit keer een winters tafereel in de alpen, geïnspireerd door ons recente verblijf in de Queyras. Leuk om te versturen met kerst of om je interieur in winterse sferen te brengen. De afbeelding is ook als a4-poster beschikbaar.
cevennen

Wandelen in de Cevennen

Het landschap van de Causses et Cevennes is door UNESCO aangemerkt als werelderfgoed. Reken maar dat je bijzondere dingen zult zien tijdens een wandelreis in dit gebied. SNP Natuurreizen heeft een vijfdaagse wandelvakantie samengesteld aan de zuidkant van de Mont-Lozère, de hoogste top van de Cevennen. Onderweg kijk je je ogen uit, met onder meer verrassende diersoorten zoals de vale gieren en indrukwekkende uitzichten over glooiende heuvels en heidelandschappen.
Voorkant Wandelen Frankrijk

Wandelen in Frankrijk

Duizenden kilometers aan wandelpaden, de meest afwisselende landschappen: Frankrijk is hét wandelland. In dit boek vind je vijftig van onze favoriete bestemmingen in het hele land waar je de mooiste wandelingen kunt maken.
Saint-Jean-de-Luz

De Baskische badplaats Saint-Jean-de-Luz

In Saint-Jean-de-Luz komt veel van het fijne van Baskenland samen: gezellige, sfeervolle straatjes met vakwerkhuizen, prima restaurantjes met de typische Baskische gerechten, én zowel de zee als de bergen binnen handbereik. Op de laatste dag van ons verblijf in de streek bezochten we deze mooie kustplaats. Naast karakteristieke dorpen als Espelette, Sare en Ainhoa, zijn er in Frans Baskenland ook …
Belvès

Belvès, stadje met zeven torens in de Dordognestreek

In het hart van de Périgord, een andere benaming voor de Dordognestreek, ligt het schilderachtige Belvès. Het deels ommuurde stadje was het eindpunt op de route die ik in het voorjaar reed langs enkele van de mooiste bastidedorpjes. In de omgeving staat Belvès bekend als het stadje met de zeven klokkentorens. Die zijn dan ook van verre te zien en …
france-poster-website

Poster 'France'

Zoek je inspiratie voor je volgende vakantiebestemming, weet je niet precies waar die Franse stad of regio ligt of wil je gewoon iedere dag wegdromen naar Frankrijk? Met deze poster aan je muur komt dat helemaal goed. Het is een unieke print, want hij is handgetekend door Marita.
voorkant-roadtrips-3d-herdruk

Frankrijk Puur Roadtrips

Maak kennis met de vele gezichten van Frankrijk. Van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de uitgestrekte wijngaarden in de Elzas tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief, van de lange zandstranden in Les Landes tot de lavendelvelden in de Provence.
insta-rt

Fotowedstrijd: Het is tijd om te stemmen!

Heb jij meegedaan aan de fotowedstrijd, of heb je zin om mooie foto's van wandelingen in Frankrijk te bekijken? Je kunt alleen vandaag, 31 oktober, nog stemmen op jouw favoriete foto's en zo meehelpen te bepalen wie er met de publieksprijs naar huis gaat. Begin november maken we de uitslag bekend.
banner
"De bijzondere boeken zijn een mooie en verfrissende aanvulling op alle reisgidsen die elk jaar verschijnen bij de grote uitgevers." - Frankrijkboeken.nl

Meer Frankrijkinspiratie?


Volg Frankrijk Puur ook op Facebook, Instagram en Pinterest!
Postadres:
Frankrijk Puur
Marinus Postlaan 50
8264 DR Kampen
facebook twitter instagram pinterest