Bonjour,

Tijdens herfstachtige dagen is het heerlijk om met een boek op de bank weg te dromen en te lezen over Frankrijk. Bijvoorbeeld om alvast je vakantiebestemmingen voor volgend jaar uit te zoeken. Wil je dit ook? Dan hebben we iets leuks voor je. Vandaag werden er bij ons namelijk zes pallets afgeleverd. Wat er op die pallets stond? Meer dan honderd dozen met daarin ons nieuwe boek Wandelen in Frankrijk! Het boek is klaar en ziet er prachtig uit. De komende dagen gaan we alle bestellingen verzenden. Later deze week ontvang je dus als het goed is jouw exemplaar. Heb je het nog niet besteld? Ga dan snel naar onze webshop.

Bon voyage et à bientôt,
Martijn & Marita

Aquaduct en molens van Barbegal

Wandeling naar oude Romeinse aquaducten en watermolens bij Fontvieille

Als je in de Alpilles wandelt, kun je allerlei overblijfselen van het Romeinse Rijk tegenkomen. Bijvoorbeeld bij Glanum, de grote stad aan de noordkant van het massief die al lang geleden onder de grond verdween en pas in de twintigste eeuw weer deels werd opgegraven. Maar ook bij Fontvieille, want daar liggen her en der verspreid de resten van het …

Fotowedstrijd

Heb jij de afgelopen tijd weer mooie wandelingen in Frankrijk gemaakt? Dan heb je vast ook een foto gemaakt die direct het wandelgevoel bij je naar boven brengt. Stuur hem in en laat ons en de bezoekers van Frankrijk Puur meegenieten! Je maakt onder meer kans op een wandelvakantie van SNP Natuurreizen en een handige wandelrugzak van Helly Hansen. Ook is er een publieksprijs voor de foto met de meeste stemmen: 4 Groene Reisgidsen van Michelin naar keuze.

Je kunt je foto inzenden tot en met 15 oktober 2022. Daarna volgt de stemronde voor de publieksprijs. Dit duurt tot en met 31 oktober. Begin november maken we de uitslag bekend.
vezelay

Wandelreizen in Frankrijk

Tijdens een wandelreis in Frankrijk kun je zomaar oog in oog komen te staan met de mooiste uitzichten. Wat dacht je van een wandeling langs oude steden als Vézelay in de Bourgogne of een tocht door lavendelvelden en wijngaarden in de Provence? Of misschien is een huttentrektocht door de Pyreneeën iets voor jou? Met de wandeltochten van SNP Natuurreizen is alles voor je geregeld en kun je in je eigen tempo op ontdekkingsreis door het Franse land. In het afwisselende aanbod vind je reizen voor zowel doorgewinterde wandelaars als voor liefhebbers van kortere wandelingen.
Voorkant Wandelen in Frankrijk

Wandelen in Frankrijk

Duizenden kilometers aan wandelpaden, de meest afwisselende landschappen: Frankrijk is hét wandelland. In dit boek vind je vijftig van onze favoriete bestemmingen in het hele land waar je de mooiste wandelingen kunt maken.
insta-wandelen
france-poster-website

Poster 'France'

Zoek je inspiratie voor je volgende vakantiebestemming, weet je niet precies waar die Franse stad of regio ligt of wil je gewoon iedere dag wegdromen naar Frankrijk? Met deze poster aan je muur komt dat helemaal goed. Het is een unieke print, want hij is handgetekend door Marita.

Frankrijk Puur Roadtrips

Maak kennis met de vele gezichten van Frankrijk. Van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de uitgestrekte wijngaarden in de Elzas tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief, van de lange zandstranden in Les Landes tot de lavendelvelden in de Provence.
insta-rt
Tournus

Tournus, historische stad aan de Saône

In de Bourgogne heb je het voor het uitkiezen wat leuke stadjes betreft. Het is dan ook een streek die zich erg leent voor een lange vakantie, omdat je er nooit uitgekeken raakt op de steden, dorpen, wijngaarden en bijzondere natuurgebieden. Maar vanwege de ligging in Frankrijk is het ook een ideaal gebied als je op zoek bent naar een …
Cordes-sur-Ciel

Cordes-sur-Ciel, hooggelegen dorp in de Tarn

Met een beetje verbeelding rijzen de contouren van het dorp Cordes als een moderne toren van Babel op naar de hemel. Niet voor niets bedacht een dichteres in de jaren '40 van de twintigste eeuw dan ook de toevoeging 'sur-Ciel': aan de hemel. En als je het dorp van een afstandje bekijkt, met name in het voor' of najaar, wanneer …

Meer Frankrijkinspiratie?


Volg Frankrijk Puur ook op Facebook, Instagram en Pinterest!
Postadres:
Frankrijk Puur
Marinus Postlaan 50
8264 DR Kampen
facebook twitter instagram pinterest