Bonjour,

Deze week sturen we je een extra nieuwsbrief omdat we een leuke actie hebben. We organiseren namelijk een verkiezing voor de mooiste roadtrip van Frankrijk. In ons boek Frankrijk Puur Roadtrips hebben we 50 van onze favoriete reisroutes verzameld. Duizenden mensen hebben al inspiratie opgedaan aan de hand van het boek en de routes helemaal of gedeeltelijk gereden. Maar wat is nu de mooiste route van allemaal? Met deze verkiezing willen we daar een antwoord op krijgen! Doe je ook mee?

Bon voyage et à bientôt,
Martijn & Marita
roadtrip-1-6
roadtrip-1-4

Wat is de mooiste roadtrip van Frankrijk? Doe mee met onze verkiezing en maak kans op leuke prijzen!


Bijna 10.000 mensen hebben al inspiratie opgedaan aan de hand van Frankrijk Puur Roadtrips en de routes uit ons boek helemaal of gedeeltelijk gevolgd. Wij zijn benieuwd: wat vind jij de mooiste roadtrip van allemaal?

Ga snel naar onze site om je keuze te maken!

Reserveer ons nieuwe boek Wandelen in Frankrijk

De eerste 1.000 bestellingen ontvangen een gratis poster ter waarde van €10,-!

Duizenden kilometers aan wandelpaden, de meest afwisselende landschappen: Frankrijk is hét wandelland. In dit boek vind je vijftig van onze favoriete bestemmingen in het hele land waar je de mooiste wandelingen kunt maken.

Bij elke wandelplek staan meerdere routes vermeld en je krijgt aanbevelingen voor campings, hotels en accommodaties die zich specifiek op wandelaars richten. Ontdek wandelroutes aan ruige kusten, over glooiende heuvels en indrukwekkende bergen, op het rustige platteland, in uitgestrekte bossen en bij oeroude dorpen en steden. Van elke route kun je een GPS-bestand downloaden. Daarnaast geven we je praktische informatie die van pas komt bij het wandelen in Frankrijk.

Dit inspiratieboek is niet te missen voor zowel beginnende als gevorderde wandelaars en liefhebbers van de Franse landschappen.

Frankrijk Puur Roadtrips

Maak kennis met de vele gezichten van Frankrijk. Van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de uitgestrekte wijngaarden in de Elzas tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief, van de lange zandstranden in Les Landes tot de lavendelvelden in de Provence.

Onderweg passeer je de mooiste dorpen en steden, oeroude kastelen, kathedralen, kloosters en andere opmerkelijke sporen van de rijke geschiedenis. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes, voorzien van tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. De routes variëren in lengte van een tot zes dagen en kunnen gemakkelijk uitgebreid worden.

Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Meer Frankrijkinspiratie?


Volg Frankrijk Puur ook op Facebook, Instagram en Pinterest!
Postadres:
Frankrijk Puur
Marinus Postlaan 50
8264 DR Kampen
facebook twitter instagram pinterest