logo-tekst-did

Wandelen in Frankrijk (Voorinschrijving + gratis poster)

Bonjour,

Op deze mooie zaterdag sturen we je een mailtje om je te laten weten dat de voorinschrijving voor ons nieuwe boek 'Wandelen in Frankrijk' is geopend. Het boek verschijnt rond 1 oktober 2022. Reserveer nú jouw exemplaar, want de eerste 1.000 inschrijvers krijgen er een gratis poster met de kaart van Frankrijk bij ter waarde van € 10,-. Deze poster, op A4-formaat, is net als de andere kaarten in het boek getekend door Marita. Op=op!

Bon voyage,
Martijn & Marita

Ontdek de mooiste wandelplekken

Duizenden kilometers aan wandelpaden, de meest afwisselende landschappen: Frankrijk is hét wandelland. In dit boek ontdek je vijftig van onze favoriete bestemmingen in het hele land waar je de mooiste wandelingen kunt maken.

Bij elke wandelplek staan meerdere routes vermeld en je krijgt tips voor campings, hotels en accommodaties die zich specifiek op wandelaars richten. De wandelplekken zijn thematisch gegroepeerd en van elke route kun je een GPS-bestand downloaden. Daarnaast lees je alles over praktische dingen die van pas komen bij het wandelen in Frankrijk.

Dit inspiratieboek, voorzien van prachtige foto’s, is niet te missen voor zowel beginnende als gevorderde wandelaars en liefhebbers van de Franse landschappen.
wandelboek-v2
wandelboek-

Waarom deze inschrijving?

We werken met een voorinschrijving zodat we beter kunnen inschatten hoeveel belangstelling er is voor het boek. Zo kunnen we bepalen hoeveel exemplaren we moeten laten drukken. Bovendien krijgen de eerste 1.000 inschrijvers bij het boek een gratis a4-poster met de kaart van Frankrijk erop, leuk voor in je interieur. Je kunt het boek uiteraard ook na de inschrijfperiode en nadat het gedrukt is in het najaar kopen, maar dan krijg je deze poster er niet bij.

Wanneer krijg ik het boek toegestuurd?

Het boek moet nog afgerond en gedrukt worden en verschijnt naar verwachting rond 1 oktober. Je krijgt het dan zo spoedig mogelijk toegestuurd en hebt het boek dan als een van de eersten in handen.
logo-tekst-did
facebook instagram