Bonjour,

Halverwege januari is het moment waarop veel mensen hun zomervakantie gaan boeken, of in elk geval serieus beginnen na te denken over mogelijke vakantiebestemmingen. Heb jij al een idee waar je dit jaar naar toe wil? Van ons kun je dit jaar in elk geval tips verwachten vanuit de Pyreneeën, waar we in juni naar toe hopen te gaan.

In deze nieuwsbrief nog een tip van onze zomervakantie van vorig jaar, in de Vercors. En je krijgt een preview van een nieuwe site waar we mee bezig zijn. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

À bientôt,
Martijn & Marita

Autun

Autun, Romeinse stad aan de rand van de Morvan

Als je vandaag de dag Autun van een afstandje ziet liggen, met op de achtergrond de heuvels van de Morvan, zou je niet zeggen dat dit eens een van de belangrijkste steden van West-Europa was. Het stadje heeft tegenwoordig een kleine 15.000 inwoners en vormt de toegangspoort naar de Morvan. Het leuke is dat hier nog veel terug te zien …
morvan_rustique

Morvan Rustique: sfeervol vakantiedomein voor jonge gezinnen en natuurliefhebbers

Pure schoonheid van ongerepte natuur in een glooiend landschap met oeroude heggetjes, beekjes, prachtige bossen en weides met Charolaiskoeien. In deze mooie rustige omgeving vind je Morvan Rustique, een kleinschalig domein met vakantiehuizen en een minicamping met lodgetenten. Morvan Rustique ligt in het zuiden en het hoogstgelegen gedeelte van Parc Naturel Regional du Morvan, in hartje Bourgogne. Op het domein, …
Grotte de Bournillon

Wandelen naar de Grotte de Bournillon in de Vercors

Na onze rondwandeling door het schilderachtige dorpje Pont-en-Royans krijgen we de tip om iets verderop, in de Gorges de la Bourne, een korte wandeling te maken. Het is geen moeilijke wandeling, maar de beloning is groot: in een indrukwekkend keteldal stort een waterval van honderden meters zich in de diepte, en je kunt je vergapen aan de Porche de Bournillon, …
Wat dacht je van één handig en overzichtelijk platform waarop je met een paar klikken zowel gave bezienswaardigheden en activiteiten als campings, vakantiehuisjes en bijvoorbeeld leuke restaurantjes in Frankrijk kunt ontdekken?

We zijn hard bezig met de ontwikkeling van een nieuwe website, naast Frankrijk Puur. Nog even geduld... binnenkort hoor je hier meer over.

Wat zou er volgens jou niet mogen ontbreken op deze nieuwe Frankrijkwebsite? Laat het ons weten en ontdek hier meer over deze site!
boek-1-4

Het boek Frankrijk Puur

Ga mee op reis langs fotogenieke dorpjes en weidse vergezichten, monumentale gebouwen en indrukwekkende natuurverschijnselen.

Meer Frankrijkinspiratie?


Volg Frankrijk Puur ook op Facebook, Instagram en Pinterest!
Postadres:
Frankrijk Puur
Brahmslaan 13
2324 AC Leiden
facebook twitter instagram pinterest