Bonjour!

Je bent gewend om onze wekelijkse nieuwsbrief op woensdag te ontvangen, maar dit keer verschijnt hij al op maandag in je mailbox. We willen graag ontdekken wat het beste tijdstip voor het versturen van de nieuwsbrief is. Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar jouw mening hierover. Laat dus gerust weten op welke dag in de week jij onze Frankrijktips het liefst zou ontvangen!

Verder zijn we deze dagen aan het nadenken over nieuwe Frankrijkreizen. Zo zitten we erover te denken om in januari of februari een korte stedentrip te maken. Heb jij tips voor leuke bestemmingen in de winter?

À bientôt,
Martijn & Marita


Château du Falkenstein

Château du Falkenstein, ons favoriete kasteel in de Noordelijke Vogezen

De bossen en heuvels van de noordelijke Vogezen liggen bezaaid met kastelen en kasteelruïnes. Wij bezochten Château du Falkenstein en hij kwam prompt op ons lijstje met favorieten. Als ik op de ruïnes van het kasteel rondloop kan ik me gemakkelijk voorstellen dat ik kasteelheer ben, wachtend op een kar met proviand die tussen de bomen tevoorschijn zal komen, terwijl …
Grotte de Villars, unieke grot in het noorden van de Dordognestreek

Grotte de Villars, unieke grot in het noorden van de Dordognestreek

Ik ben al in meerdere grotten in Frankrijk geweest, maar telkens vind ik het weer bijzonder. Je daalt af in een onbekende wereld, van de buitenwereld afgesloten, op ontdekkingstocht door donkere en smalle gangen, op zoek naar de mooiste natuurverschijnselen of de sporen van prehistorische kunstenaars. In de Grotte de Villars vind je beide, zowel rotstekeningen als grillige vormen van …
Huttopia Dieulefit

10x luxe natuurcamping in de mooiste streken van Frankrijk

Ben je ook zo'n liefhebber van kamperen midden in de natuur? Het liefst sta ik op een camping waar het groen ziet van de bomen, struiken en planten. En dan natuurlijk graag ook nog met een beetje leuk uitzicht op de omgeving. De campings van Huttopia voldoen aan die criteria. Mooie locaties, ruime groene plekken, duurzame huuraccommodaties, naadloos passend in …

Recensies van Frankrijk Puur

De afgelopen dagen verscheen er opnieuw een mooie recensie van het boek Frankrijk Puur op internet. We delen het graag met je!

"Liefhebber van het land Frankrijk en wil je het land verder ontdekken? Net voor de feestmaanden is het boek Frankrijk Puur van Martijn Joosse verschenen. In dit boek kun je 50 bestemmingen vinden om het pure Frankrijk te ontdekken. Een boek vol inspiratie en prachtige foto’s."

Reizen en reistips

Op de speciale boekpagina op ons blog vind je alle recensies die tot nu toe verschenen op een rijtje.

Verder nog iets om naar uit te kijken: het boek wordt vermeld in de nieuwe editie van het blad Leven in Frankrijk, dat op 19 december verschijnt. Ook wachten we vol spanning op het resultaat van een leuk interview dat we afgelopen week hadden met Indebuurt Leiden.

Het boek Frankrijk Puur

Ken jij Frankrijkliefhebbers, of ben je er zelf een en heb je ons boek nog niet? Zet het dan op je verlanglijstje, of geef het boek cadeau!

Meer Frankrijkinspiratie?


Volg Frankrijk Puur ook op Facebook, Instagram en Pinterest!
Postadres:
Frankrijk Puur
Brahmslaan 13
2324 AC Leiden
facebook twitter instagram pinterest