Bonjour!

December is natuurlijk al de feestmaand, maar wij vieren deze week nog een beetje extra feest. Op 1 december 2014 werd de domeinnaam FrankrijkPuur.nl namelijk geregistreerd. Sindsdien groeide de website uit van hobby naar bedrijfje, waar we nu zelfs met z'n tweeën aan kunnen werken. Om dit heuglijke feit niet zomaar voorbij te laten gaan, brachten we vier weken geleden het boek Frankrijk Puur uit. En deze week hebben we nog een leuke actie om het officieel te vieren. Lees snel verder in deze nieuwsbrief of klik door naar de website!

À bientôt,
Martijn & Marita


De kerstmarkt van Colmar, genieten van geuren en kleuren tussen de oude vakwerkhuizen

De kerstmarkt van Colmar, genieten van geuren en kleuren tussen de oude vakwerkhuizen

Als er een streek in Frankrijk is waar de feestdagen uitgebreid gevierd worden, dan is het de Elzas: in elke stad en ieder dorpje verschijnen eind november de mooiste versieringen aan de gevels van de oude vakwerkhuizen. Een van de mooiste kerstmarkten van de Elzas is die van Colmar. Het middeleeuwse centrum verandert vanaf een week voor Advent in sprookjesachtige …
Tip: Bespaar geld en zie meer van Frankrijk met deze alternatieve route naar de Franse Alpen

Tip: Bespaar geld en zie meer van Frankrijk met deze alternatieve route naar de Franse Alpen

Als je naar (of van) de Franse Alpen of Zuid-Frankrijk afreist, kun je natuurlijk simpelweg de snelweg vanaf Luxemburg naar Lyon nemen. Je rijdt dan via Metz, Nancy en Dijon over de A31 en vervolgens de A6, die ook wel bekendstaat als de Autoroute du Soleil. Maar wist je dat er ook een handig alternatief is, dat je niet alleen …
Prijsvraag: 5 jaar Frankrijk Puur

Prijsvraag: 5 jaar Frankrijk Puur

Frankrijk Puur bestaat 5 jaar! En we hebben een leuke actie om dat te vieren. Wil je kans maken op een pakket met heerlijke Franse producten (denk aan: wijn, olijfolie, paté, jam) ter waarde van € 55,- en ons pas uitgebrachte boek Frankrijk Puur? Lees dan snel verder hoe je mee kunt doen aan deze prijsvraag! Op 1 december 2014 …
boek-foto-facebook-corsica

Recensies van ons boek Frankrijk Puur

De afgelopen dagen verschenen er opnieuw enkele mooie recensies van het nieuwe boek Frankrijk Puur op internet. We delen ze graag met je!

"Het boek heeft een mooie vormgeving, ziet er aantrekkelijk uit en leest makkelijk. De Franse driekleur komt terug in de typografie. [Het is] een prachtig boek met veel informatie en extra tips. Deze, in eigen beheer uitgegeven uitgave, is een must-have voor degene die op avontuur wil en het echte Frankrijk wil ontdekken."

Van Franse bodem

"Je kunt aan het boek zien dat Martijn houdt van de natuur, bergwandeltochten maken en de geschiedenis van Frankrijk. Als jij hier nou ook zo van houdt dan is het zeker leuk om het boek te kopen of cadeau te doen."

Tips Frankrijk

Verder was er een interview met outdoorwebsite The Hike, waarin je onder andere meer komt te weten over Martijns favoriete bestemmingen.

Lees het interview

lapetitepierre-1-8

Het boek Frankrijk Puur

Ken jij Frankrijkliefhebbers, of ben je er zelf een en heb je ons boek nog niet? Zet het dan op je verlanglijstje, of geef het boek cadeau!

Meer Frankrijkinspiratie?


Volg Frankrijk Puur ook op Facebook, Instagram en Pinterest!
Postadres:
Frankrijk Puur
Brahmslaan 13
2324 AC Leiden
facebook twitter instagram pinterest