Bonjour!

We schrijven deze mail vanuit het dorp Saint-Hippolyte, midden tussen de wijnvelden van de Elzas. De afgelopen dagen was het weer in deze streek aardig herfstig, gisteren reden we zelfs nog door de sneeuw, op een hoogte van ongeveer 1.000 meter. Maar als de zon tevoorschijn komt, komen de herfstkleuren helemaal tot hun recht. Vandaag gaan we de wijndorpjes verkennen en binnenkort verschijnen al onze tips natuurlijk weer op het blog.

Ondertussen zijn we natuurlijk ook nog bezig met de verkoop en promotie van het boek Frankrijk Puur. Heb jij het al in huis? Je kunt het eenvoudig online of via de boekhandel bestellen. Misschien ook een leuke tip om het als Sinterklaascadeautje te geven aan andere Frankrijkfans?

À bientôt,
Martijn & Marita


review-bol

Wat vind jij van het boek Frankrijk Puur?

Sinds twee weken is het boek Frankrijk Puur overal verkrijgbaar. De reacties stromen binnen, onder andere via de mail. Maar er zijn ook al recensies geplaatst bij boekensites als Bol. Bijvoorbeeld die je hierboven leest, prachtige lovende woorden. Met dit soort reacties zijn we natuurlijk erg blij! Daarom zijn we ook benieuwd wat jij van het boek vindt. Laat het weten, het liefst met een online recensie bij een van de winkels waar je het boek kunt kopen.

Ben je ook benieuwd naar dit mooie inspiratieboek over Frankrijk? Bestel het dan nu via deze link, en je hebt het binnen een of twee dagen in huis.

Carennac, middeleeuws dorp aan de Dordogne

Carennac, middeleeuws dorp aan de Dordogne

Zoals je waarschijnlijk wel weet, zit de Dordognestreek boordevol met schitterende oude dorpjes en steden. Van piepklein tot wat groter, maar allemaal delen ze min of meer dezelfde geschiedenis. Met name door de oorlogen in de veertiende en vijftiende eeuw werden ze sterk getekend. Maar Carennac, in het noorden van het departement Lot, is toch net iets anders dan de …
Jardin Alpin du Lautaret

Jardin Alpin du Lautaret, bijzondere alpentuin boven op een bergpas

Terwijl de eerste campers zich langs de route van de Col du Lautaret en de Col du Galibier opstellen in afwachting van de Tour de France die hier over enkele dagen langs komt, bezoeken wij een pareltje voor bloemen- en plantenliefhebbers. De Jardin Alpin du Lautaret laat je de flora van berggebieden wereldwijd ontdekken, onder het genot van een magnifiek …

Meer Frankrijkinspiratie?


Volg Frankrijk Puur ook op Facebook, Instagram en Pinterest!
Postadres:
Frankrijk Puur
Brahmslaan 13
2324 AC Leiden
facebook twitter instagram pinterest