Bonjour!

Het houdt niet op: vorige week was een bijzondere week, met onze trouwdag en een weekje heerlijk uitrusten en (na)genieten op Ameland. Tijd voor een zwart gat hebben we niet, want vandaag werden de eerste bestellingen van het boek Frankrijk Puur geleverd! Als je het boek via Boekenbestellen.nl hebt besteld, zul je het een dezer dagen op de mat vinden. Heb je het via een andere boekwinkel gekocht, online of offline, dan komt het waarschijnlijk een paar dagen later bij je binnen. Maar het is het wachten waard, want de eerste reacties van lezers zijn heel enthousiast!

Wil jij het boek ook zo snel mogelijk in huis hebben? Bestel het dan direct via deze link en je ontvangt het binnen enkele dagen.

À bientôt,
Martijn & Marita


boek-1
boek-1-2
boek-1-4

Heb je het boek al besteld?

De bestellingen van het boek Frankrijk Puur stromen binnen! Ben je ook benieuwd naar dit mooie inspiratieboek over Frankrijk? Bestel het dan nu via deze link, en je hebt het als een van de eersten in huis.

Over het boek

Frankrijk Puur - 50 bestemmingen om het pure Frankrijk te ontdekken

Frankrijk is een land dat blijft verrassen. Ga mee op reis langs fotogenieke dorpjes en weidse vergezichten, monumentale gebouwen en indrukwekkende natuurverschijnselen. Frankrijk Puur neemt je mee door bekende én onbekende streken, op zoek naar het pure Frankrijk.

In dit boek staan bestemmingen beschreven die je de veelzijdigheid van Frankrijk in alle seizoenen laten ontdekken. Elke bestemming is voorzien van handige tips en prachtige fotografie.
Honfleur

Honfleur, drukbezocht havenstadje in Normandië

Houd je van pittoreske Normandische havenstadjes met vakwerkhuisjes en gezellige kades met vissersbootjes? Honfleur is zo'n stadje, maar wel met een gebruiksaanwijzing. De reputatie is het stadje namelijk vooruitgesneld en dat zorgt ervoor dat het op zonnige dagen rond het hoogseizoen een komen en gaan is van toeristen. En dat heeft zo zijn gevolgen voor de charme en aantrekkingskracht: grote …
Portes du Soleil

Grenzeloos skiën in Portes du Soleil

Op zoek naar een leuk skigebied voor je volgende wintersportvakantie? Ik ontdekte Portes du Soleil, een van de grootste skigebieden van de Franse Alpen. Afwisseling en eindeloze pistes, dat zijn de troeven van Portes du Soleil. Vanuit de skidorpen Châtel en Avoriaz maak je daarnaast eenvoudig uitstapjes naar de Zwitserse kant van dit aaneengesloten skigebied. Schrijven over een van de …
ebooks-onder

Meer Frankrijkinspiratie?


Volg Frankrijk Puur ook op Facebook, Instagram en Pinterest!
Postadres:
Frankrijk Puur
Brahmslaan 13
2324 AC Leiden
facebook twitter instagram pinterest