Nieuws over het boek Frankrijk Puur

De afgelopen weken ben ik druk bezig geweest met de layout van het boek Frankrijk Puur. Dat is inmiddels afgerond en begin volgende week ontvang ik de proefdruk. Na een laatste check gaat het boek vervolgens naar de drukker!

Dat betekent dat binnenkort ook de verschijningsdatum van het boek bekend wordt. Vanaf dat moment kun je het boek alvast vooruitbestellen, zodat je het als eerste ontvangt. Uiteraard krijg je direct een mailtje met alle details zodra je het boek kunt bestellen.
cover-definitieve-maten

Omslag van het boek

Nu de layout van het boek bekend is, kan ik ook de definitieve cover met je delen. Op de voorkant zie je een grote foto van de Mont Aiguille in de Vercors, waar we afgelopen zomer een week hebben doorgebracht.


Preview van de inhoud

Heb je deze afbeeldingen al gezien? Ze geven een beeld van de inhoud van het boek: vijftig bestemmingen met een beschrijving en veel mooie foto's. Ook staan er bij elk van de uitgelichte bestemmingen drie extra tips van dingen die je in de omgeving kunt doen. Tot slot vind je ook nog enkele ideeën voor roadtrips die je langs de mooiste bestemmingen in Frankrijk voeren.


Meer Frankrijkinspiratie?


Volg Frankrijk Puur ook op Facebook, Instagram en Pinterest!
Postadres:
Frankrijk Puur
Brahmslaan 13
2324 AC Leiden
facebook twitter instagram pinterest