Bonjour,

We hebben goed nieuws voor je! Je bent een van de eersten die de gelegenheid krijgen het nieuwe boek Frankrijk Puur Roadtrips in handen te hebben. Je kunt het namelijk vanaf nu via onze website bestellen. De komende weken wordt het boek gedrukt en in de eerste week van april zullen we de eerste bestellingen versturen.

We zijn natuurlijk erg benieuwd wat je van Frankrijk Puur Roadtrips vindt. Meer informatie en veelgestelde vragen over het boek kun je lezen op de speciale boekpagina op Frankrijk Puur.

À bientôt,
Martijn & Marita

Frankrijk Puur Roadtrips

Verrassend mooie routes door Frankrijk

Maak kennis met de vele gezichten van Frankrijk. Van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de uitgestrekte wijngaarden in de Elzas tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief, van de lange zandstranden in Les Landes tot de lavendelvelden in de Provence.

Onderweg passeer je de mooiste dorpen en steden, oeroude kastelen, kathedralen, kloosters en andere opmerkelijke sporen van de rijke geschiedenis. In Frankrijk Puur Roadtrips vind je vijftig indrukwekkende routes, voorzien van tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. De routes variëren in lengte van een tot zes dagen en kunnen gemakkelijk uitgebreid worden.

Dit boek is een bron van inspiratie voor betoverende roadtrips met de auto, motor of camper.

Frankrijk Puur Roadtrips verschijnt in de eerste week van april 2021. Als je het nu bestelt, sturen wij het begin april zo snel mogelijk naar je toe en ontvang je het als een van de eersten.

Postadres:
Frankrijk Puur
Brahmslaan 13
2324 AC Leiden
facebook twitter instagram pinterest