Bonjour,

Wat leuk dat je je hebt ingeschreven om op de hoogte te worden gehouden van ons nieuwe boek Frankrijk Puur Roadtrips. De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met schrijven, foto's uitzoeken en routekaarten tekenen. In gedachten waren we weer even terug in Frankrijk, rijdend over bochtige wegen aan de Côte Vermeille, langs grillige vulkaantoppen in het Centraal Massief, door indrukwekkende rivierkloven, oude dorpen en afgelegen landstreken. Klinkt goed toch? In deze nieuwsbrief geven we je alvast een kleine inkijk in het boek.

À bientôt,
Martijn & Marita

Update

Bijna 10.000 kilometer, dat is de totale afstand van alle routes die er in ons nieuwe boek komen. Als je alle routes zou gaan rijden, zou je ruim honderd dagen onderweg zijn. Het wordt dus een boek waaruit je jarenlang inspiratie kunt putten voor je vakanties in Frankrijk.

We zijn inmiddels klaar met het eerste werk: alle routes op een rijtje zetten en er een beschrijving van maken. Het zijn routes voor mooie dagtrips geworden, maar er zitten ook verschillende meerdaagse routes tussen. Bij elke roadtrip komt een routebeschrijving en een pagina met adressen van campings, een of meer restaurants voor typische streekgerechten en extra tips voor bezienswaardigheden zodat je de route zelf nog kunt uitbreiden.

We gaan vanaf nu druk bezig met de puntjes op de i voor de vormgeving en inhoud. Daarna gaat het boek gedrukt worden en we hopen dat je het dan ergens in het voorjaar van 2021 in handen kunt houden.

bladzijde-3
cover3

Frankrijk Puur Roadtrips

cover-nieuw1
Maak kennis met de vele gezichten van Frankrijk. Van de ruige rotsen aan de kust van Bretagne tot de witte bergtoppen van de Alpen, van de uitgestrekte wijngaarden in de Elzas tot de grillige rivierkloven in het Centraal Massief, van de lange zandstranden in Les Landes tot de lavendelvelden in de Provence.

Onderweg passeer je de mooiste dorpen en steden, oeroude kastelen, kathedralen, kloosters en andere opmerkelijke sporen van de rijke geschiedenis. In Frankrijk Puur Roadtrips geven we je vijftig van onze mooiste routes door het Franse land, voorzien van tips voor campings, restaurants en bezienswaardigheden. De routes variëren in lengte van een tot zes dagen en kunnen gemakkelijk uitgebreid worden.

20% korting op het boek Frankrijk Puur!

Heb je ook zo'n heimwee naar Frankrijk? Om het leed wat te verzachten geven we 20% korting op ons eerste boek. Je betaalt tot 31 december geen €24,99 maar slechts €20,-. Deze prijs is ook geldig in alle (online) boekhandels. Geef je het boek cadeau? We kunnen ook een kaartje toevoegen met een handgeschreven boodschap!
Postadres:
Frankrijk Puur
Brahmslaan 13
2324 AC Leiden
facebook twitter instagram pinterest